Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Majaka tee 43, Paldiski linn, Harjumaa, 76806
Kohvik Pakri Parun töötab ajaloolise Pakri poolsaare tipus.
Tule maitse suurepärast toitu ja naudi fantastilist merevaadet 25 m kõrguselt pankrannikult.
Menüüsse kuuluvad supid, praed, magustoidud ja suupisted.
...
Asukoht: Viru väljak 4, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10111
Viru Keskus on enamat kui lihtsalt ostukeskus - see on eesti moetempel, pealinna tukslev süda, mõnus kohtumispaik, meelelahutuskeskus ja moodsa kultuuri kandja.
Pakume Sulle elamusi kogu päevaks - just siin asuvad linna parimad poed ja ihaldatu...
Stenhus restoran Tallinnas on unustamatu gastronoomiakogemus!
Tallinna vanalinna südames asuval Schlössle hotellil on hea meel tuua restoranikülastajateni traditsiooniline õhtusöögielamus. Restoran on suunatud rahvusvahelisele hotelli...