Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Paldiski mnt 26-17, Tallinn, Harjumaa, 10149
PLMF (Pille Lille Muusikute Fond) loodi 7. veebruaril 2003. aastal eesmärgiga toetada andekaid Eesti muusikuid nende professionaalsete oskuste edasiarendamisel. Muusika on erilisel kohal Eesti kultuurielus. See on valdkond, mille kaudu meid tuntakse muj...
Asukoht: Vilde tee 150, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa, 12618
Keskuse peamiseks atraktsiooniks on suur batuudimaastik, mis koosneb 14 põranda- ja 11 seinabatuudist. Lisaks batuudimaastikule on keskuses hiiglaslik kolmekorruseline liumägedest, labürintidest ja võimsast liutorust koosnev ronimislinnak, kuhu mahub ko...
Tere tulemast Kikka buffeesse!
Oled jõudnud traditsioonilise eesti köögiga buffee-restorani, mis asub Tallinna reisisadama lähedal asuvas Norde Centrum kaubanduskeskuses.
Praegu ilmselt Eesti suurima valikuga rahvus...