Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Paldiski mnt 26-17, Tallinn, Harjumaa, 10149
PLMF (Pille Lille Muusikute Fond) loodi 7. veebruaril 2003. aastal eesmärgiga toetada andekaid Eesti muusikuid nende professionaalsete oskuste edasiarendamisel. Muusika on erilisel kohal Eesti kultuurielus. See on valdkond, mille kaudu meid tuntakse muj...
See on koht, kus parunid ööbiksid. Klassika ja luksus 100 aastat vanas pangamajas.
Barons Hotell on ajaloohõnguline majutuspaik Tallinna vanalinnas, jalutuskäigu kaugusel kõigist vanalinna olulistest vaatamisväärsustest.
...
Rikkalik menüü on meelepärane nii rahvusvahelisele kui ka kohalikule maitsele. India menüü sisaldab autentseid ja värskeid Lõuna- India vürtse.
Kui te otsite vaikset keskkonda, kus nautida aega oma sõprade või armastatutega vanalinna keskel,...