Avalehele Vali keel:

Sündmused

Prindi

Hiiu Folk 2017

22.mai 2017

XIII Hiiumaa Pärimusmuusikafestival 20. - 23. juulil 2017!
 

Festival toimub alates 2005. aastast ja on tänaseks laienenud juba üle terve Hiiumaa. Festival Hiiu Folk hõlmab kontserte ja töötube ning festivali tegevusse on kaasatud kõik Hiiumaa piirkonnad- Käina, Kõrgessaare, Pühalepa, Emmaste ja Kärdla. Pisematele meisterdamised lastepesades!



Nagu varemgi, saavad lapsed koos juhendajatega mängida ja meisterdada festivaliala lastepesades, kogu pere jaoks on õpitoad ja loodusmatkad Hiiumaa ilusatesse paikadesse.

 

Festivali esimesel ja teisel päeval rõõmustab tänavu lapsi EV100 elamustuur Laste Vabariik. Lisaks tuuri enda tihedale programmile mängivad Laste Vabariigi laval pärimusmuusikat mitmed lapsed ja noored Hiiu Folgi poolt.
 

Festivalil saab kuulda rahvapärimust, õppida vanu eesti tantse, mängida pilli, laulda ja osaleda Hiiumaad tutvustavatel loodusmatkadel.

 

Hiiu Folk saab alguse Kärdlast, kust liigub traditsiooniliselt edasi Kassari kiigeplatsil asuvale pealavale ning seejärel saare teistesse paikadesse. Üles astuvad parimad pärimusmuusikud Eestist ja mujalt: Maarja Nuut, Lekarerätten (Rootsi), Melanhoolsed Meestelaulud, Estbel (Eesti/Belgia), Jaak Johanson ja Krista Citra Joonas, Untsakad, Väikeste Lõõtspillide Ühing, Torupilli Jussi duo ja Schönbergi kvartett, Kärt Tomingas, Redel Ruudus, Antsud, Kristi Mühling ja Anna Mishina (Eesti/Marimaa), Lovely Beats, Robirohi, Kulno Malva ja Kristjan Priks, AR-GOD (Eesti/Udmurdi) ning paljud teised.
 

Festivali külastaja saab end kostitada kohaliku toiduga, saarepärase meene leiab festivali laadalt. 

 

hiiufolk.ee
facebook

Osta pilet

 

Hiiu Folk 2017

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: