Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Ilmunud on uus reisijuht Puhkus Eestis 2012

14.juuni 2012
Puhkus Eestis 2012

Meil on hea meel teatada, et ilmunud on uus reisijuht Puhkus Eestis 2012

 

Väljaandest leiab infot erinevate Eesti maakondade majutus- ja toitlustusasutuste kohta, kasulikke nõuandeid puhkuseks metsas või mere ääres, erinevaid ideid aktiivseks puhkuseks, näpunäiteid loodusmatkale minekuks ning palju muud.



Puhkus Eestis 2012 trükiseid saab alates käesolevast nädalast kõikidest suurematest Olerex tanklatest, suurematest Selveritest üle Eesti, muuseumidest, spaadest, parvalevadelt ning paljudest teistest kohtadest.

 

Esmakordselt leiab tänavu meie trükise vastvalminud Tallinna Lennusadamast ning uuenduskuuri läbinud Tallinna Teletornist.

 

Kui Teie ettevõte või organisatsioon on Puhkus Eestis 2012 levitamisest samuti huvitatud, andke meile palun sellest teada.

 

Trükise veebiversiooniga saab tutvuda siin: www.puhkuseestis.ee/raamat

 

Puhkus Eestis 2012 venekeelne raamat “Отдых в Эстонии 2012“ on saadaval Eesti Suursaatkonnas Moskvas, Peterburi Eesti konsulaadis ning seda levitavad ka erinevad Venemaa reisikorraldajad.

 

Samuti jõuab väljaanne lugejani selle aasta oktoobris Peterburis toimuval rahvusvahelisel turismimessil Inwetex, kus Puhkus Eestis on esindatud oma messiboksiga.


Siinkohal on meil rõõm teada anda, et koostöös Puhkus Eestis meeskonnaga on Teilgi võimalus ennast Inwetex messil rahvusvahelisel tasandil tutvustada. Huvi korral võtke meiega kindlasti ühendust!

 

Uudisena on meil äsja ilmunud ka venekeelne "Добро пожаловать в Таллинн"! ("Tere tulemast Tallinna") väljaanne, mida kõikidel soovijatel on samuti võimalik oma klientidele levitada. Väljaande veebiversiooniga saab tutvuda siin: issuu.com/puhkuseestis

 

Tahame tänada kõiki oma häid koostööpartnereid, kelle kaasabil on Puhkus Eestis trükised muutunud sisukaks ja informatiivseks. Oleme koos loonud käepärase ja vajaliku abimehe kõigile, kes oma suvepuhkust Eestis tahavad veeta!

 

Suur aitäh Teile, ning ärge siis unustage suvel – sellel turismiettevõtetele kõige töisemal ajal – kasvõi hetkeks “oravarattalt” maha astuda ja puhata. Eestis!

 

Teie Puhkus Eestis

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: