Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Ideed jõulueelseks nädalavahetuseks

15.detsember 2017

Jõuludeni on jäänud veel loetud päevad ja tõenäoliselt on paljud meist mitmesuguste toimetustega üsna hõivatud. Võib-olla pole olnud aega isegi jõulukinkide soetamiseks? Siin mõned ideed, mis on kingituste tegemisel abiks.



Raamat on hea kink! – jõulukuu raamatunädal
16. detsembrini 2017 toimub Eesti Rahvusraamatukogus juba traditsiooniks saanud jõulukuu raamatunädal, kus on võimalik osta paljude Eesti kirjastajate raamatuid kauplusehindadest soodsamalt. Toimub ka raamatuesitlusi.
Lisaks raamatutele on hea hinnaga saadaval ka lai valik kalendreid, õppematerjale ja muud kirjavara.
Raamatunädala lõpetab 16.12. kell 15.00 Ivo Linna ja Antti Kammiste tasuta kontsert.

 

Raamatunädal on avatud:
neljapäeval, reedel kl 10.00–20.00
laupäeval kl 10.00–16.00
Mine ja vali pimeda aja möödasaatmiseks mõnus raamat või värskenda vaimu kirjandusüritustel! Jõuluvana koti täitmiseks saab sealt ohtralt väärtuslikke kingitusi.

 

Disainiturg "Jõuluks koju"
Eesti Disainikeskuse traditsiooniline jõulueelne disainiturg "Jõuluks koju" annab taas võimaluse jätta jõulukingitused viimasele minutile ja osta need 17. detsembril kell 11–19 Kultuurikatlast.
Kultuurikatla avarates ruumides saab jõulueelsel pühapäeval soetada üle 110 Eesti, Läti ja Leedu disaineri loomingust viimased jõulukingitused, kuulata kõrvu paitavat muusikat, juua head kohvi ning muidugi kohtuda vanade ja uute sõpradega.
Osta saab riideid nii lastele kui ka endale, aksessuaare, kotte, keraamikat, kodusisustust, illustratsioone, ökokosmeetikat ja palju muudki.
Disainerid ja tootemargid müüvad disainiturul eriti heade soodushindadega tooteid ning esitlevad ka spetsiaalselt turu jaoks valminud kollektsioone.

 

Vaata veel:
kultuurikatel.ee/sundmused/disainiturg-jouluks-koju/

 

Mõnusat pühadeootust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: