Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Raekoja plats 8, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10146
Restoran Tule Eestonia asub Raekoja platsil. Turistide hulgas on see üks populaarsemaid restorane.Eriline restorani interjöör viib teid maagia ja salapära maailma.
Suurepärane kohalik õlu ja hubane atmosfäär ootab Teid esimesel korrusel.
Mitmek...
Hubase õhustikuga Nikolay Bar-Buffee võõrustab oma külastajaid koduste pirukate ja meeldiva atmosfääriga!
Igal hommikul valmib Bar-Buffees värske valik soolaseid ja magusaid pirukaid. Küpetsamine algab hommikuti juba kell 6:00 ning ma...
Asukoht: Mõisa tee 7, Maardu küla, Jõelähtme vald, Harjumaa
Maardu mõisa õppe- ja puhkekeskus asub Tallinna külje all, kõigest 16 kilomeetri kaugusel kesklinnast Narva suunal.
Mõisat on esmakordselt mainitud ürikutes juba enne Jüriöö ülestõusu, 1314. aastal, seda küll pisut eemal, Muugal pai...