Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Änglema küla, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76022
Meie külalistemajas ootavad Teid peoruumid kuni 48-le inimesele.
Teil on võimalus tellida toitlustus meie poolt või kasutada ise avatud kööki, kus on olemas kõik vajalik.
Puuna Öömajas on ka ruumikas puukerisega saun.
Teis...
Meie oleme ainus kohvik maailmas, mis spetsialiseerub ainult Pavlova valmistamisele. Pakume seda magustoitu umbes kümnes variandis: kõik on tehtud klassikalise retsepti järgi: alt on seest pehme ja krõpsuva koorikuga besee, peal aga vahukoor ja mahlased...
Asukoht: Teatri väljak 3, Tallinn, Harjumaa, 10143
Toidupood ja Kohvik-Restoran, kus pakutakse Eesti väiketootjate toitu, Prantsuse peakoka käe all valminud roogasid, oma lihameistrite värsket lihakraami jm.
Avatud:
Gurmee kauplus:
E-R 7.30-21.00
L 9.00-20.00
...