Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Kloostrimetsa tee 58 A, Tallinn, Harjumaa, 15026
Pirita linnaosas asuv Tallinna Teletorn on kõrgeim ehitis Tallinnas ja kogu Eestis – torni kõrgus on 314 meetrit.
Vaade Tallinna Teletornist on ainukordne Eestis ja unikaalne Põhja-Euroopas. Sinu all laiuvad Muuga metsad, eemal kaunis...
Asukoht: Keskpäeva tee 1, Tiskre küla, Harku vald, Harjumaa, 76901
Tiskres, Keskpäeva tee 1 asuva restorani nimi Lucca tuleneb 18 sajandil tuntud suvituskoha Lucca suvemõisa nimest.
Lucca on mõnus ja hubane restoran meeldivaks aja veetmiseks nii sõprade kui pere ringis. Restorani interjöör meenutab I...
Asukoht: Viru 8, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10640
Tere tulemast ainulaadsesse Cru hotelli Tallinna ühes vanimas majas, kus kohtuvad ajalooline atmosfäär ja neljatärni kvaliteet! Hotellis on vaid 15 tuba, mis kõik peegeldavad keskaegset hõngu ja arhitektuuri, kuid on kaasaegse tehnoloogiaga varustatud...