Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Võtikmetsa talu, Lööra küla, Kose vald, Harjumaa, 75028
Võtikmetsa puhkekeskus asub Tallinnast 40 min autosõidu kaugusel vaikses looduskaunis kohas Tartu mnt läheduses. Väike puhkekeskus koosneb saunamajast ja käsitöömajast. Meil on suur õueala, ujumiseks väike tiigike ja saunast saab hüpata otse kümblustünn...
Asukoht: Pargi allee 5, Keila-Joa alevik, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76701
Ajalugu
Esimene mõis rajati Keila-Joale juba 17. sajandi alguses. Järgneva 200 aasta jooksul käis mõis käest kätte. Olukord muutus, kui 1827.a. sai mõisa omanikuks Alexander von Benckendorff.
Alexander on Benckendorff ostis mõisa...
Olde Hansa on asutatud austusest Hansa Liidu ja meie esiisade-emade vastu. Oleme pühendunud Teie viimiseks Tallinna kuldsesse aega.
Olde Hansa on rikka kaupmehe kodu, loodud nautimaks hansakaupmeeste rõõme. Vanadest ürikutest ülesmärgitud retsept...