Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Maeru küla, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76101
Maeru Trahter asub Tallinast 40 km-i kaugusel, Keila-Haapsalu mnt 10-ndal km-il.
Maeru trahter on populaarne kohaliku rahva ja keilalaste, aga ka Tallinnas ja mujal Eestis elavate inimeste seas.
Keila-Haapsalu maantee on meeldiv...
Restorani Platz iseloomustab sõbralik ja professionaalne teenindus ning kohalik, Eesti köök. Toitu saab kirjeldada kui hooajalisel toormel põhinevat, lihtsat ja kergesti nauditavat.
Platz`i a la carte, ehk valikmenüü ja esmaspäevast reedeni servee...
Telliskivi Loomelinnak on Eesti suurim loomemajandusliku ettevõtluse keskus. Asudes kesklinna ja kahe Põhja-Tallinna perspektiivikama linnaosa (Kalamaja ja Pelgulinn) piiril toimib kvartal ka atraktiivse avaliku linnaruumi ja keskusena.
...