Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Vene 10, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10123
Tallinna vanalinna südames asuv restoran Dominic on hubane söögikoht kõikidele Euroopa köögi austajatele. Maja ajalugu ulatub kaugele – esmalt on kinnistut mainitud aastal 1374, kui selle valdajaks oli suurkaupmees Johan Boleman. On vähe kohti Tallinn...
Beer Garden on meelelahutuslik õllerestoran Tallinna vanalinnas.
Paljude veinirestoranide kõrval on meil hea meel pakkuda vaheldust ning hõrgutavaid maitseelamusi linna ainukeses õllerestoranis.
Me aitame Teil orienteeruda menüü laias õllev...
Restoran Tchaikovsky asub vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel Raekoja platsist. Restoran mahutab kuni 55 külalist.
18. sajandi lõpus saabusid Prantsuse parimad kokad Venemaale. Tulemuseks oli seninägematu kooslus Prantsuse ja Vene köö...