Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Vabaduse puiestee 88, Nõmme, Tallinn, Harjumaa, 11618
PAJU VILLA ON SOE JA ÕDUS, SÕBRALIK NING KUTSUV
Püüame hoida asju selgete ning lihtsatena – menüüst interjööri ja aiani. Ometi vürtsitame sinu külakäiku väikeste külluslike üllatustega, et muuta see alati ikka ja jälle erakordseks.
 ...
Asukoht: Vabaduse väljak 3, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10141
Hotell Palace asub Tallinnas Vabaduse väljaku ääres.
1937. aastast pärit hoone näol on tegemist ajastu ühe põnevaima, glamuurseima ja uhkeima hoonega, mis on läbinud uuenduskuuri.
79-toaline äriklassihotell on läbi aegade olnud Eesti tõeline visii...