Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Mõisa tee 7, Maardu küla, Jõelähtme vald, Harjumaa
Maardu mõisa õppe- ja puhkekeskus asub Tallinna külje all, kõigest 16 kilomeetri kaugusel kesklinnast Narva suunal.
Mõisat on esmakordselt mainitud ürikutes juba enne Jüriöö ülestõusu, 1314. aastal, seda küll pisut eemal, Muugal pai...
Asukoht: Puhkekodu 4, Laulasmaa küla, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76702
Laulasmaa SPA hotell on ennast peitnud rahu sisse – sinna, kus elu iseenesest leiab enda jaoks üles teistmoodi ja hoopis aeglasema käigu.
Oleme Teie jaoks kõrvale pannud ...