Meie väikeses, kuid maailmas ainulaadses restoranis pakutakse toite, mis on valmistatud vene vanausuliste põlvest põlve pärandatud retseptide järgi. Peipsi kalast, ümberkaudsetest külades kasvatatud juurviljadest tehtud road pakuvad toiduelamust ka kõige nõudlikumale maitsele. Soovitame maitsta meie teed, mis on keedetud suhkruga.
Külastage kindlasti ka Kolkja vanausuliste muuseumit.
Olete teretulnud iga päev kl 12-18, oktoobrist kuni aprillini töötame ettetellimisel.
Tartu linna suurima hotelli kuuel korrusel on võimalik vastu võtta 410 külalist. Hotellitoad on moodsad ja mugavad, nurgatubadest avaneb võrratu aastaaegades vahelduv vaade Emajõele ja vanalinnale.
Dorpat restoran pakub alati parima...
Põhjalik valik Lõuna-Eesti talutooteid!
Taluturul müüakse Eestimaal kasvatatud ja kohalikust toorainest toodetud kaupa. Suurem osa kaubast on pärit Taluturu lähipiirkonnast, kuid mida selles kandis pole, jõuab meieni mitmelt poolt m...
Hõlm on esmaklassilise menüü ja kõrgetasemelise teenindusega restoran hotellis Lydia , kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob unustamatuid maitseelamusi, kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja se...