Muhu leib on kasvanud plaanist küpsetada kodus oma pere jaoks maitsvat leiba. Leiba, kus maitseomadused ja tervislikkus oleks kenas tasakaalus. Sellist, mida sooviks ikka ja jälle süüa.
Alates hetkest, mil olime oma arust loonud toote, mis oli piisavalt hea, et võisime seda häbenemata pakkuda ka sõpradele ja naabritele, on Muhu leib muutunud ainult paremaks ja populaarsemaks. Kasutame endiselt parimaid tooraineid ja sisuliselt sama tehnoloogiat, nagu koduses käsitööleivateos kasutatakse.
Hea Muhu leiva valmistamise retsept on: esmaklassilised pagarid, parimad komponendid, pidev otsene tagasiside tarbijatelt ja konstruktiivne koostöö edasimüüjatega.
Nautica avas uksed 19. oktoobril 2017, pärast seda, kui varem tuntud Norde Centrum läbis põhjaliku laiendus- ja uuenduskuuri. Nautica kogu renditav pind on 18 500 m² ja seal asub kokku umbes 60 poodi. Nautica pakub turistidele ja naabruskonna inimestele...
Tiina Talumees moestuudio on Eesti üks tuntuimaid ja tunnustatuimaid „kõrgmoodi“ viljelevaid moemaju. Moestuudio loomingut on läbi aastate iseloomustanud märksõnad – naiselikkus, õrnus, elegants – kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest ning ...