Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Kullakreemid – sõltuvust tekitavad ilutooted!

21.august 2018
Blessix looja Sigrid Keskküla

"Ma tahtsin teha midagi teisiti, midagi, mis päriselt aitab lahendada mõnd iluprobleemi", räägib eduka eestimaise ilubrändi Blessix looja Sigrid Keskküla. 

 

Uurisime temalt, miks just kuld, milleks on see hea?



Kuidas tulite mõttele luua uus ilubränd, mis Teid ajendas? 

Hindan pikaajalisi traditsioone ja usaldan nii kosmeetikas kui ka alternatiivmeditsiinis aineid ja meetodeid, millel on pikk ajalugu ja mille toime on ammu tuntud ja kasutusel olnud pikka aega. Seetõttu panin oma kosmeetikas kokku teaduse, alternatiivmeditsiini ja traditsioonid. 

Lisaks armastan ma luksust ja mulle meeldivad "päris asjad", kui kuld, siis olgu puhas, kui jasmiin, siis ehtne jne. Näiteks kullakreemidel on isegi lõhnad valitud teadlikult – eeterlikud õlid, millel on nahka parandavad omadused. Igal koostisainel on oma ülesanne, mitte ükski ei ole juhuslik või sellepärast, et nii on kogu aeg tehtud.

 

Milliseid häid lõhnu Teie toodetest leiab?

Mis puudutab lõhnasid – kuigi jasmiin ei ole eestipärane, on tegemist taimega, millel on palju võimeid. Selle mõju on naised kasutanud meeste võrgutamiseks tuhandeid aastaid ja tänaseni on jasmiinil parfüümitööstuses garanteeritud tubli esimene koht. Minu arvates see mõjub päriselt. Absoluutne jasmiiniõli on hinnaline kraam, aga ometi on see meil kuivale nahale mõeldud kreemi üks koostisaine. Kujutage ette – selleks et saada 1 ml absoluutset jasmiiniõli, tuleb käsitsi korjata 8000 jasmiiniõit! Kui jasmiini suhtes ülitundlikkust ei ole, siis ole valmis nautima igat lõhnanooti ja tundma selle kuningliku taime maagilist mõju. Lisaks teeb see kuiva naha elastseks. 

Rasuse ja normaalse naha kreemi koostisaineks ning lõhnanoodiks on geraanium, sest see sobib kõikidele nahatüüpidele, tasakaalustab rasust nahka. Mulle sümpatiseeris selle aroomiteraapiline sügav mõju, mis aitab leevendada stressi, toniseerib närvisüsteemi ja surub maha ärevuse ning masenduse. Mõjub erutavalt ja on vastassoole eriliselt hüpnotiseeriv. Seda muidugi heas mõttes. Aitab isegi ohatist ravida. Suurepärane eeterlik õli akne raviks, sobib väga hästi rasusele nahale ja samal ajal paneb tuhmi, kuiva naha särama. Vot just nendel põhjustel valisin selle kauni lille kreemi lõhnanoodiks. Tunned seda kohe ja samas mõne minuti möödudes see haihtub ega jää sind häirima ja ei sega parfüümiaroomi.

 

Miks just kuld?

Võti peitubki kullas ja hõbedas, mille nanotehnoloogiline koostis aitab kõikidel headel ainetel imenduda sügavatesse nahakihtidesse. Ja oi kui palju häid omadusi tuleb veel boonusena kaasa, mis on teada tuntud juba ilukuninganna Kleopatra ajast. Muuseas, juba siis panid vaaraode naised kullatükke oliiviõlitünnidesse ja kaitsesid nahka nahavähi eest ning leevendasid päikesepõletust. Aleksander Suur juba teadis, et vett tuleb hoida ja säilitada hõbeanumates, et see ei rikneks. Nii et tuhandeid aastaid on olnud kuld ja hõbe ilu ja tervise arsenaliks. Tegelikult on see teema terve teadus ja sellest võiks kirjutada paksu raamatu. 

 

Milline on Teie tootevalik, kellele suunatud?
Tooted on näole, kehale ja juustele, eraldi on ka kullakreemide sari. Ma siin vanusepiiri ei paneks, küll aga tean, et minu klient on üsna eneseteadlik ja enda eest hoolitsev naine. Uut sarja valmistame ette ka kätele, näiteks küüneplaadi ja küünenaha palsam koos jäätiselõhnalise kätekoorijaga, mis on kolm-ühes toode. Aitab käed ja küüned korda. Ma ise näiteks rikkusin oma küüned ära, kuid nüüd olen küünepalsamiga need üles turgutanud ja saan taas punaseks lakkida ega pea käsi taskusse peitma.
 

Uued tooted – mis on käesoleval suvel NR 1?
No uuenenud kullakreem jumestuskreemi asemel sobib suveks suurepäraselt. Päiksepunale annab see kena kuldse helgi ja sametise õrna ning loomuliku jume. Lisaks on seal sees aaloe, mis rahustab nahka, ja siid, millel on UV-kaitse sees. 

Juustele on aga parim juuksesiid, mis kaitseb kuuma eest: sirgendamine, föönitamine, päike. Lisaks annab juustele kauni loomuliku sära ja paneb need meeldivalt lõhnama. Juuksed ei kuiva ja on niisutatud. Seda võiks täiendada meie uue juukseseerumiga, mis sisaldab merevee- ja kloorikaitset ning päikesekaitset. Aitab kasvatada terved ja kaunimad juuksed. Seda võid panna kuivadele juukseotstele, aga ka tilgakese üle terve juuksekihara. 

Kehale muidugi populaarseim ja pidevalt läbimüüdud toode on Venus Aroma, imeline suveks. Sa särad üleni päikesevalguse käes, samas nahk on niisutatud, toidetud, paitatud ja rahustatud.

 

Mitmed Blessixi tooted on auhinnatud, olete osalenud konkurssidel – rääkige palun lähemalt!
Alles see oli, kui mulle tundus, et teen tooteid iseendale ja oma sõpradele, nüüd on nõudlus pakkumise ületanud, kliendid kasutavad meie tooteid iga päev ja tahavad juurde. Vahepeal ööd möödusid tooteid tehes ja päevad tellimusi vormistades. Õnneks on nüüd meil ülesanded kenasti jaotunud ja koostööpartnerite vahel hajutatud. Seega saame ise 100% pühenduda toodete arendusse.

Sel hooajal sai Blessix kaks Iluguru iluteemanti parima kehahooldustoote ja loodustoote kategoorias, viimane läks kullakreemile, mille tegime silmaümbrusele. Lisaks valis Buduaar meie kehatoote lemmikuks ja rahvas valis kullakreemi jumestuskreemi asemel top 5 näohooldustooteks. 

Praegu aga osaleme London Beauty Awards konkursil, milles saime oma juuksesiidiga tuhandete toodete seas finaali, 7 parima juuksetoote sekka. Meid kutsuti Dubaisse finaalüritusele, kus esindasime oma toodet. Nüüd aga võistleme edasi ja tulemused selguvad 25. oktoobril. Lisaks kutsuti meid Monacosse suurele ülemaailmsele kongressile tarkusi koguma ja võistlusel osalema kullakreemidega.

Igal juhul on konkurents tihe ja meile on ometi avanenud sellised uksed, mis muidu on väiketootjate jaoks lukus. Tegelikult on kõik alles ees. Kui ma kolm aastat tagasi arvasin, et alustan Blessixiga, siis ma eksisin – ma alles õppisin, kuidas alustada ja nüüd alles alustan. Kuhu teekond viib, on täna veel võimatu ennustada, aga kõik toimuv on ülipõnev, hariv ja ainult edasiviiv.

 

Uudis on veel see, et meil on Valtus vanas mõisahoones oma butiik, kuhu võib alati sõpradega tulla tooteesitlust kuulama ja tooteid proovima, on ainult vaja broneerida aeg. Lisaks on meil mitmekeelne uus veeb www.blessix.eu, seal on ka palju huvitavat lugemist Blessixi blogis. Tooteid me aga suurde kaubandusse edasi ei müü, ainult ilusalongide või volitatud edasimüüjate kaudu.

 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: