Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Mõnusad puhkuse- ja peopaigad, kus seltskonnaga aega veeta

29.juuni 2015
Suur suvi ongi juba käes ja just see on aeg, mil sõbrad, pereliikmed ja muud seltskonnad saavad kokku ja soovivad mõnusasti üheskoos aega veeta. Sageli otsitakse koosviibimiseks ka head puhkuse- või peopaika.

Millised neist on aga kokkusaamisteks kõige mõnusamad ja parimate võimalustega? Anname Teile põgusa ülevaate 11 suurepärasest kohast!



Päikesekivi Turismitalu PÄIKESEKIVI TURISMITALU
Selle turismitalu puhul on tegemist lausa 80 aasta vanuse häärberiga, mis asub Võrtsjärve põhjakaldal privaatses kohas metsade ja põldude keskel. Seal pakutakse võimalust pidada sünnipäevi, juubeleid, pulmi, suvepäevi, koolitusi, kokkutulekuid – ühesõnaga läbi saab viia igat laadi koosviibimisi! Neil on selleks hubane peosaal, köök, magamistoad, katusealune õuepidudeks, kümblustünn, soome- ja suitsusaun ning suur territoorium telkimiseks. Koht on tõeliselt kaunis ning võimalusi on mitmesuguseid!
 
Mõedaku Spordibaas MÕEDAKU SPORDIBAAS
Mõedaku spordibaas, mis paikneb Võlumäe-Linnamäe maastikukaitsealal, on sobilik koht laagrite ja kokkutulekute pidamiseks. Eriti hästi sobib see paik tervisespordihuvilistele, sest Mõedakul saab tegeleda matkamise, metsajooksu, kepikõnni, jalgrattasõiduga, talvel lisaks suusatamisele ja kelgutamisele saab sõita ka lumelauaga ja mäesuuskadega. Peale kõige muu on võimalik korraldada ka ATV matkasid. Naabruses asub dendropark, veidi kaugemal piisonifarm. Samuti on võimalik mängida korvpalli, võrkpalli, jalgpalli ja disc-golfi. Talvel saab kasutada mäesuusanõlva ning suusalaenutust. Ka jalgrattalaenutus on täitsa olemas! Nüüd on Mõedaku spordibaasis avatud ka kohvik ja ei puudu kõik muud mugavused – majutus, toitlustus, saun, tenniseväljak, seminariruum ja palju-palju muud.
 
Roosta Puhkeküla ROOSTA PUHKEKÜLA
Õnnestunud seminarid ja konverentsid, lõõgastavad puhkused ja meeldejäävad seiklused toimuvad just Roosta puhkekülas, sest nemad teavad, kuidas klientide unistused teoks teha. Läänemaa kaunis loodus äratab meeled ning mugavad puhkemajad annavad sooja peavarju aasta ringi. Olete seal alati oodatud, sest Roosta puhkeküla on heade mõtete kohtumispaik! Nii töine kui vaba aeg saab Roostal sisustatud nii, et olete välja puhanud ja valmis uuteks väljakutseteks! 
Lisaks kaunile männimetsale ja imelisele liivarannale pakutakse veel paljugi muud: seminarid, konverentsid ja koolitused, firmade suvepäevad, toitlustus, sünnipäevad, seikluspark, lastelaagrid, puhkusepaketid.
 
Morna Puhkemaja MORNA PUHKEMAJA
Puhkemajja on võimalik mugavalt majutada kuni 10 inimest. Võttes kaasa oma telgi, on Morna puhkemaja igati mõnus puhkekoht ka suuremale seltskonnale.
Lisaks ööbimisele pakub puhkemaja suurepärast võimalust jahutada ennast mõnusas tiigivees nii palaval suvepäeval kui ka kargel talveõhtul otse saunalavalt. Sõbralik pererahvas ootab külla kõiki toredaid puhkajaid, kes otsivad rahulikku ning privaatset peatuspaika Viljandi lähistel.
 
Pööni Külalistemaja PÖÖNI KÜLALISTEMAJA
Eestimaa kauges nurgas Misso vallas asub hubane külalistemaja ning maitsva toiduga kõrts. Koosolemiste läbiviimiseks pakutakse ka seminariruumi. On vahest veidi ootamatu leida nõnda kaugest kodumaa servast selline hea söögikoht, mille menüü teeb silmad ette nii mõnelegi restoranile. Ometi nii see on ning ka toredate koosviibimiste korraldamiseks sobib Pööni külalistemaja suurepäraselt.
 
Junsi Puhkekeskus JUNSI PUHKEKESKUS
Soomaal asuv Junsi puhkekeskus on suurepärane koht, kus korraldada rõõmsaid koosviibimisi ning koguda elamusi adrenaliinirohketest või hoopis rahu ja lõõgastust pakkuvatest tegevustest. Junsis pakutavaid teenuseid iseloomustavad sõnad nagu kvaliteet, paindlikkus ja privaatsus. Mitmekesine teenuste hulk hõlmab majutust, peo- ja seminariruumide renti, ürituste korraldamist, erinevaid aktiivse puhkuse võimalusi, sauna ning massaaži.
Kõikidel tegemistel puhkekeskuses hoiab salamisi silma peal heatahtlik ja muhe Junsi Vana, kelle kohta rahvasuu teab rääkida palju põnevaid lugusid.
 
Männimäe Külalistemaja MÄNNIMÄE KÜLALISTEMAJA
Mõnus külalistemaja, mis asub Viljandis. Sinna on teretulnud kõik, kes soovivad läbi viia üritusi olgu need siis pulmad, sünnipäevad, stiilipeod, seminarid või kõikvõimalikud firmapeod. Peasaalis on lava koos valgustuse ja helitehnikaga ning kokkuleppel saab tellida ka üritustele teatrietendusi. Pakutakse sauna- ja peoruume ning kliendisõbralikku teenindust.
Männimäe kompleksi 7 hoonet mahutab kokku kuni 83 külalist, lisaks on võimalus telkida ja matka-autoga peatuda. Valida saab kämpingu, hotelli-tüüpi ja korter-tüüpi majutuse vahel.
 
Metskapteni Puhkemaja METSKAPTENI PUHKEMAJA
Metskapteni puhkemaja asub looduslikult kaunis ja vaikses kohas Spithami külas, Noarootsi vallas Läänemaal. Turismitalu asukoht tagab seltskonnale mõnusa puhkuse, privaatsuse ja annab ühtlasi võimaluse külastada looduskauneid kohti. Hea külaline saab lõõgastuda nautides avarat vaadet otse Soome lahele. Puhkemajast vaid 3 km kaugusele jääb Dirhami sadam. Võimalus on külastada tuntud Roosta randa. mis jääb 7 km kaugusele, ning lähemal 5 km kaugusel on Peraküla rand.
Metskapteni talu on tore koht puhkamiseks eelkõige peredele ja väikestele sõpruskondadele.
Puhkuse kõrvale pakutakse ka erinevaid võimalusi vaba aja sisustamiseks: saun, kalastamine, tünnisaun, võrkpall rannal, batuut lastele.
 
Nõmmeveski Puhketalu NÕMMEVESKI PUHKETALU
Nõmmeveski on sobilik paik korraldamaks firmapidusid, pereüritusi või lihtsalt sõpradega ajaviitmiseks kaunis looduses. Mine ja veendu selles ise! Puhketalu asub Kuusalu vallas, Valgejõe kaldal. Vaatamata asjaolule, et pealinnast vaid 60 kilomeetri kaugusel, on Teil võimalus seda puhketalu külastades saada aimdust tõelisest ürgloodusest. Külastajaid oodatakse Nõmmeveskil aasta ringi!
Ürituste tarbeks antakse soovijate käsutusse lausa palkmaja! Alumisel korrusel asuvad puuküttega saun ja kaminaruum, ning ülemisel korrusel on võimalik väsinud külastajatel puhata. Maja mahutab umbes 15 inimest, kes on kõik oodatud korraldama nii pereüritusi, firma talve- ja suvepäevi ning sünnipäevi.
 
Maria Talu MARIA TALU
Maria talu on eelmise sajandi algusaastail ehitatud Lääne-Eesti tüüpi talu, kus on tähtsal kohal traditsioonide austamine ja jätkusuutlikkus. Talu on saanud nime – Maria – peremehe vanavanaema, esimese perenaise järgi. Samuti on läbi aegade talus peetud hobuseid ja tänaseks on tallides 20 hobust nii tõuaretuseks kui ka ratsutamiseks.
Maria talu on suurepärane paik nii puhkamiseks kui ka koolituste ja seminaride korraldamiseks, ühendades neid aktiivsete tegevustega looduses ja väljakutel. Otse talu hoovist suunduvad teerajad kaunisse männimetsa, kus on vahva jalutada, matkata, ratsutada või jalgrattaga sõita. Saunamõnusid saab nautida kahes puuküttega saunas. Lapsed leiavad tegevust mänguplatsil. Talus toimetavad perenaised loovad meeleolu nagu oleksite sattunud maale vanaema juurde.

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: