Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Peterburi turist eelistab reisida Balti riikidesse

01.november 2014
Отдых в Эстонии ("Puhkus Eestis") messistend

Oktoobri keskel toimus Venemaal Peterburis XXII rahvusvaheline turismimess INWETEX CIS Travel Market 2014 millest taas osa võtsime. Meie "Отдых в Эстонии" -nimelisel messistendil  oli tänavu esindatud  rida Eesti teenusepakkujaid: restoran Olde Hansa, hotell Euroopa, SpaHotell Laulasmaa, OldeHouse Apartments, Meresuu SPA, Noorus SPA, Laitse RallyPark ja BIO SPA Tartumaalt. Vaata pildigaleriid



Kuna Venemaa nii poliitiline kui ka majanduslik olukord on viimase aasta jooksul muutunud äärmiselt ebakindlaks, siis oli messist osavõtu üks eesmärke näha, mis idanaabri turismisekstoris hetkel üldse toimub. Suurte Vene reisikorraldajate pankrotistumised ning riiklikul tasemel hoiatused välismaale reisimise eest on muutnud raskesti prognoositavaks asjaolu, kas ja kui suur huvi venelastel praegu ja ka edaspidi Eesti kui turismisihtkoha vastu on.

Messil selgus, et vene turist ei küsi täna enam niivõrd tüüpreisipakette (sõit Tallinnasse+majutus+linnaekskursioon), kuivõrd just komplekssemaid  lahendusi kus ka vaba aeg oleks kvaliteetselt sisutatud.  

Tunti ka huvi meditsiiniturismi vastu. Eesti raviteenustel on Venemaal hea maine ning kõrgel tasemel teeninduskvaliteediga kvaliteetse teenuse peale oldakse hea meelega nõus raha kulutama.

Veel on vene turistide seas hinnas omanäolised ning kõrgetasemelised Eesti majutusasutused ja restoranid. Meie toitlustus- ja teenindustase on idanaabri omast mitmekümne sammu võrra ees ning hinna ja kvaliteedi suhe võrreldes teiste Euroopa riikidega väga hea. Seetõttu tullakse siia edaspidigi hea meelega.

Olulised põhjused, miks venelane Eestisse reisimisest loobunud ei ole, on: geograafiline lähedus, mugav transpordiühendus, venekeelne teenindus, viisa saamine ei ole keeruline, puhas loodus ja turvalisus, majutuse kvaliteet ja kõrgel tasemel spaakultuur, hea hinna- ja kvaliteedi suhe, suurepärased ostlemisvõimalused, sõbralik suhtumine turistidesse.

Seekordne messistendi sõnum oli “Maitsekas puhkus Eestis“. Püüdsime välja tuua Eestimaa kiiret arengut ning  meie turismiettevõtete omanäolisust ja kvaliteeti. Et seda kõike rõhutada, oli meie meeskonna rõivastust seekord toetamas ja komplekteerimas Baltika Group, kellele erilised tänusõnad  meie poolt!  

Messil osalemise ettevalmistused kestsid mitu kuud ning nähtud vaev sai vääriliselt tasutud - "Отдых в Эстонии" ühisstend  pärjati messil parima messistendi tiitliga. Lisaks sellele korraldas ARTWAY TV fotokonkursi „kõige stiilsem osavõtja“, mille võitis oma keskaegse kostüümiga restorani Olde Hansa turundus- ja müügidirektor Victoria Punga.  

Täname kõiki koostööpartnereid, kes sellele kõigele kaasa aitasid!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: