Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Roostal leidub tegevusi igale maitsele ja iga ilmaga

30.jaanuar 2014
Roosta puhkeküla (Foto: roosta.ee)

Roosta Puhkeküla on Tallinnast 1,5 tunni autosõidu kaugusel asuv puhkekompleks aastast 1990. Roosta eripäraks on ainulaadne Läänemaa loodus - valge liivarand ja kaunis männimets. Eeliseks on ka lai teenuste valik ning sõbralik ja professionaalne klienditeenindus. Iga üritus ja koosviibimine Roostal on edukas ja meeldejääv. Pakume parimaid võimalusi nii aktiivseks kui lõõgastavaks puhkuseks. Ärikliendile on olemas kõik vajalik firmaürituste (talve- ja suvepäevad) ja seminaride/konverentside korraldamiseks.



Roosta Puhkekülas leidub tegevusi igale maitsele ja iga ilmaga. Meie liivarand on üks parimaid Eestis. Rannas on 80-kohaga parkla ja laudteed ratastoolis inimestele, samuti riietuskabiinid ja rannakohvik. Autokaravaniga reisijatele on 10 parkimiskohta koos laadimis-ja veevõtu võimalusega.

 

Aktiivseid tegevusi pakume alates minigolfist ja tennisemängust lõpetades seikluspargiga. Roosta Seikluspargis on 3 erineva raskusastmega rada, mis oma detailiderohkuse ja nõudliku  iseloomu poolest toovad seiklushuvilise ikka ja jälle uuesti ronima. Palju rõõmu pakuvad matka- ja terviserajad ning mänguplatsid. Suvel saab õppida surfamist ja sõita jalgrattaga, merel sõudepaadiga. Talvel on võimalik suusatada, uisutada; tutvuda kaunite talviste maastikega räätsamatkal osaledes. Roosta peamaja meelelahutuskeskuses võib bowlingut veeretada ja mängida piljardit.

 

Majutame Roosta Puhkekülas 32 erineva suurusega puitmajakesse kuni 300 külalist. On võimalik valida 1-, 2- või 3-magamistoaga ja poolkorrusel asuvate lisakohtadega majade vahel. Majad on kõigi mugavustega ja renoveeritud 2011. aastal. Kaks puhkemaja sobivad ka ratastooliga külastajatele. Majades on osaliselt WiFi leviala.

 

Toitlustuse eest hoolitseb Roosta Köök. Puhkeküla restoranis on 100 kohta, koos meelelahutuskeskuse osaga on võimalik toitlustada kuni 250 inimest. Restorani juurde kuulub ka baar ja suveterass. Roosta Catering  kannab hoolt peolaua eest kliendile sobivas kohas.

 

Roosta Puhkeküla pakub peo- ja konverentsiruume. Peamaja katab WIFI-leviala. Konverentsikeskuses on  kaasaegselt varustatud konverentsiruumi, nõupidamisteruum ja meelelahtuskeskus. Peoõhtu pidamiseks organiseerime õhtujuhi, show-programmi või bändi.

 

Roosta saunakeskus pakub häid võimalusi lõõgastumiseks – mullivanni, auru- ja kaks Soome sauna. Pakume ettetellimisel klassikalist ja turbamassaaži. Saunakompleks mahutab kuni 40 inimest. Väiksematele seltskondadele pakub head leili väike saun eraldi majas.

 

Roosta puhkeküla kaubamärgiks on kogemused ja kvaliteet. Selle tõestuseks on meil ette näidata mitmeid auhindu. 1992. aastal pärjati Roosta Puhkeküla Eesti ja 2000. aastal Läänemaa parimaks turismiobjektiks. Roosta Puhkeküla jõudis viie finalisti hulka 'Eesti Ettevõtluse Auhind 2001' jagamisel kategoorias 'Turismiedendaja 2001'.

 

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: