Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Puhkus Eestis avas esinduse St. Peterburis

26.november 2013
Puhkus Eestis esindus St. Peterburis

Sügis on tänavu kulgenud eriti töörohkelt ja seoses sellega on meil teatada mitu head uudist.

Kõige enam valmistab meile rõõmu see, et jõuline teavitustöö Venemaa suunal on olnud tulemuslik. Huvi meie maa vastu jätkuvalt kasvab ning üha enam suureneb ka nõudlus Eestit tutvustavate infomaterjalide vastu.


Puhkus Eestis avab esinduse St. Peterburis.

Meil on hea meel Teile teatada, et oma töö tõhustamiseks avame juba käesoleva aasta detsembris Peterburi peatänaval Nevski prospektil Stockmann´i ärimaja 8. korrusel Отдых в Эстонии ("Puhkus Eestis") esinduse.

St. Peterburi Turismi ja viisakeskuse ruumides tegutsemist alustavas esinduses hakkavad tööle Eestist pärit konsultandid, kes tutvustavad turismikeskuse külastajatele Eestis puhkamise võimalusi ning jagavad infomaterjale ja erinevaid trükiseid.

Seni jagasid turismikeskuse töötajad infot Eesti kohta Добро пожаловать в Таллинн ja Отдых в Эстонии reisijuhtide näol. Edaspidi saab informatsiooni otse meie konsultandilt, kes paneb kokku ka reisipakette vastavalt Vene reisihuviliste soovidele.

Peterburi esinduses jaotame edaspidigi tasuta Добро пожаловать в Таллинн ja Отдых в Эстонии reisijuhte ning tasu eest Eesti teenusepakkujate reklaammaterjale.

Kuna loodava esindusega samades ruumidess tegutse ka Peterburi Turismi ja viisakeskus, siis võib öelda, et meie materjalid jõuavad enamiku Peterburi kaudu Eestisse reisivate turistideni.


Ilmunud on talvine reisijuhti Добро пожаловать в ТаллиннTere tulemast Tallinna 2013/2014
("Tere tulemast Tallinna")

Nii nagu varasematelgi aastatel, on alates novembrist jaotuses reisijuht Добро пожаловать в Таллинн ("Tere tulemast Tallinna").

Venekeelsele turistile suunatud trükis on kompaktne ja professionaalne reisijuht vene keeles ning turistile informatiivseks ülevaateallikaks Tallinna külastades.

Inforaamatu eesmärk on anda Tallinna külastavale vene keelt kas emakeelena või esimese võõrkeelena kõnelevale turistile võimalikult hea ülevaade Tallinnas pakutavast.

Reisijuht sisaldab infot Tallinna majutuse, toitlustuse, vaatamisväärsuste ja muuseumide kohta ning lisaks pikemaid tutvustavaid artikleid näiteks Kalamaja ja imelise Tallinna jõuluturu kohta.

Raamatu informatiivse osa ning käepärase formaadi tõttu jääb see reisijale heaks mälestuseks siin veedetud ajast ning väikeseks abivahendiks ka järgmise reisi planeerimisel.

Reisijuht on lisaks Tallinna jaotuspunktidele kättesaadav "Puhkus Eestis“ Peterburi esinduses, Moskva Eesti saatkonnas, konsulaarosakondades Pihkvas ja Peterburis ning reisibüroodes.


Tutvusta oma ettevõtet Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии reisijuhis!

Detsembri algusest on võimalik liituda meie 2014. aasta Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии Soovin lisainfotreisijuhtidega - ootame tagasisidet kõigilt, kes soovivad oma ettevõtet reisijuhtides tutvustada.

Tegemist on mahuka ja informatiivse, kogu Eestit hõlmava trükisega, nii et soovitame kõikidel teenusepakkujatel selles kindlasti esindatud olla, siis on kindel, et Eestimaal puhkajad Teid ka üles leiavad.

„Puhkus Eestis“ reisijuhid on suunatud Eestis puhkavale või puhkust planeerivale sise- ja välisturistile, reisivale perele ja sõpruskonnale. Trükise praktiline väärtus tagab selle pika kasutusperioodi.

Uued reisijuhid „Puhkus Eestis“ ja „Отдых в Эстонии“ ilmuvad 2014. aasta kevadel vahetult enne suvise turismihooaja algust kvaliteetsel kriitpaberil formaadis 170 x 230 ning on saadaval Selveri, Prisma, Konsumi, Rimi, Maksimarketi, Apollo, Comarketi, A&O kauplustes, R-Kioskites, Olerexi, Statoili ja Lukoili tanklates ja paljudes teistes müügipunktides üle eesti.
 

Venekeelsed „Отдых в Эстонии“ reisijuhid on tasuta jaotuses Peterburi rahvusvahelistel turismimessidel „Отдых без границ“ („Piirideta Puhkus“) ja INWETEX – CIS TRAVEL MARKET, kus esindame Eestit „Отдых в Эстонии“ („Puhkus Eestis“) messiboksiga.

Raamatu püsitellijate hulgas on kõik Peterburi suuremad reisikorraldajad, kes tegelevad turistide toomisega Eestisse ja kasutavad raamatuid oma igapäevases töös!

NB! Käesolevast aastats on Puhkus Eestis kirjastus ametlikult ülevenemaalise ajakirjanike liidu ühiskondliku organisatsiooni liige.


Tahvelarvuti rakendus iEstonia

Tahvelarvutitele mõeldud rakendusel iEstonia läheb hästi ning selles sisalduva Добро пожаловать в Таллинн reisijuhi uus versioon näeb ilmavalgust juba detsembris.

Tänu iga päev kiirenevale elutempole ja arenevale tehnikale on „Puhkus Eestis“ toimetus lisaks paberväljaannetele teinud kättesaadavaks digiväljaandena ka „Puhkus Eestis“ ja „Отдых в Эстонии“ reisijuhid ka iPad´ile (äpp iEstonia).
Digitaalne reisijuht on kaasaegsele turistile, kes traditsioonilise raamatu sirvimise asemel eelistab tahvelarvutit.
 

Tegusat järelejäänud aastat ja edukat koostööd soovides

Puhkus Eestis
Kiisa 8, Tallinn
+372 683 5145
info@puhkuseestis.e
www.puhkuseestis.ee
 


 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: