Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Eesti on Peterburi suurima turismimessi INWETEX CIS TRAVEL MARKET partnermaa

03.september 2013

Saabuval sügisel sõidab Puhkus Eestis meeskond taas Peterburi, et osaleda juba 21. aastat toimuval Peterburi suurimal turismimessil INWETEX.



Eesti on 10.-12 oktoobrini toimuva rahvusvahelise turismimessi INWETEX tänavune partnermaa.
 

Tegemist on regiooni ühe olulisema B2B turismisündmusega, millel osalemine on saanud meile heaks traditsiooniks ning aidanud luua laia suhetevõrgustiku Venemaa reisikorraldajatega.
 

Idanaabrite üha kasvav osatähtsus meie turismisektoris on enam kui kindel - Statistikaameti aruandest selgub, et mullu saabus Venemaalt Eestisse 31% rohkem turiste kui 2011. aastal. Kõikide eelduste kohaselt jätkub taoline trend ka järgnevatel aastatel ning meil koos Teiega ei jää üle muud, kui end Vene turul võimalikult hästi nähtavaks teha. Suurepärase võimaluse selleks annabki eelolev mess, millest kõik meie head koostööpartnerid on oodatud osa võtma.
 

Puhkus Eestis on väljas ühisstendiga (Отдых в Эстонии) ning meie käsutuses on suur, 60 ruutmeetrine messiboks, mille paiknemine Lõuna-Euroopa ning Aasia riikide vahetus naabruses annab meile suurepärase võimaluse eristuda ja rõhutada Eesti omanäolisust.
 

Vähetähtis pole ka fakt, et osaleme tänavusel INWETEX messil Eesti kultuuriesindajana, mis tähendab meile ja meie koostööpartneritele head võimalust olla huvilistele tavalisest paremini nähtav ning saada ka enam meediakajastust.
 

Juhul, kui soovite messile saata oma ettevõtte esindaja(d) või tahaksite väljas olla trükiste või audiovisuaalse materjaliga, ootame kiiret tagasisidet, sest osavõtjate arv on piiratud ning meiega on liitunud juba rida muuseume, majutus- ja toitlustusasutusi, kes Peterburi end tutvustama sõidavad.  Soovi korral pakume abi messiga seotud transpordi, piletite ja majutuse organiseerimisel.


 

Puhkus Eestis

+372 683 5145

info@puhkuseestis.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: