Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Valmistume suvehooajaks

19.veebruar 2013

10. veebruaril algas musta veemao aasta. Hiina horoskoobis sümboliseerib must veemadu mõistlikkust ja tarkust ning saabunud aasta toob uskumuse kohaselt kaasa palju arukaid otsuseid, õiglaseid tegusid ja edu.

 

Paremat tähtede seisu asjade õnnestumiseks on raske tahta ning meie pakume Teile seekord mitut arukat võimalust, kuidas oma ettevõtmistes veelgi edukam olla.



 

Turismimess Peterburis

 

 

Saabuval kevadel sõidab Puhkus Eestis meeskond Peterburgi, et osaleda 4.-6. aprillini kestval turismimessil "Piirideta Puhkus", kus meie käsutuses on 16m2 atraktiivse asukohaga messiboks. Seekordne turismimess on suunatud lõpptarbijast reisihuvilisele, kuid on oodata ka märkimisväärse hulga reisikorraldajate osavõttu. Nii avaneb eksponentidele hea võimalus luua vahetu kontakt otse kliendiga ning samas turundada end ka turismiettevõtetele.

 

Kõik Puhkus Eestis koostööpartnerid on oodatud messil osalema - idanaabrite üha kasvav osatähtsus meie turismisektoris on selge ning enda tutvustamine Vene turistile on täna silmnähtavalt mõistlik otsus.

 

Kõikidel, kes messi vastu huvi tunnevad ning tahaksid oma trükiste või muude materjalidega Peterburis esindatud olla, palume ühendust võtta info@puhkuseestis.ee Aega materjalide meieni toimetamiseks on 15 märtsini.

 

Arukaid otsuseid silmas pidades on meil pakkuda veel mitu võimalust, kuidas sel aastal hästi nähtav olla ning oma tegemistele edu tagada.

 

Reisijuht Puhkus Eestis 2013

 

Käimas on Puhkus Eestis 2013 uuenenud kontseptsiooniga reisijuhi koostamine, ootame tagasisidet kõigilt, kes soovivad oma ettevõtet raamatus tutvustada.

 

Tänavune reisiraamat on veidike teistsugune, kui varem. Endiselt on olemas kõik, mis puudutab praktilist reisiinfot, kuid senisest enam oleme panustanud meelelahutusele - raamat sisaldab mitmeid põnevaid artikleid reisi- ja puhkuseteemadel ning lastelehekülgi.

 

Uuendusena on raamat sel aastal müügis. Kui senise tasuta jaotuse käigus sattus raamat vahel sinna, kus teda vaja polnud ja tõeliselt huvitatud jäid sellest mõnikord ilma, siis nüüd on kindel, et trükis jõuab täpselt oma sihtgrupini ja nii on garanteeritud ka reklaami tõhusam toime. Reisijuht on alates maist 2013 saadaval Selveri, Prisma ja Rimi kauplustes, R-Kioskites, Olerexi ja Statoili tanklates, muuseumides ning valitud hotellides.

 

Sooduspakkumised

 

Päevad muutuvad üha pikemaks ning viimane aeg on mõelda sellele, milliste pakkumistega oma kliente saabuva kevade puhul tervitada. Kui olete otsustanud pakkuda oma toodet või teenust tavahinnast veidi soodsamalt, saab selle pakkumise Puhkus Eestis ostukeskkonda tasuta üles panna. Vahendustasu küsime vaid juhul, kui Teie toodet või teenust meie lehe kaudu ostetakse. Kui ühtegi ostu mingil põhjusel ei toimu, olete ikkagi saanud tähelepanu ja reklaami ning seda täiesti tasuta! Võtke aga julgesti ühendust ja saate täpse ülevaate võimalustest.

 

Tahvelarvuti rakendus iEstonia

 

Viimase, kuid mitte vähem tähtsa uudisena pakume võimalust osaleda ingliskeelse digiraamatu  projektis.

Digitaalne reisijuht on juba edukalt leitav venekeelsena ning edaspidi muutub see Eestis ainulaadne rakendus ka ingliskeelsele tahvelarvutikasutajale kättesaadavaks.

 

Enamik ettevõtjaid soovib ajaga sammu pidada ja olla oma potentsiaalsetele klientidele paremini leitav. Antud rakendus on selleks ideaalne lahendus, sest nii panustatakse turundamisel ka tahvelarvuti kasutajatele.

Üha enam turiste kasutab reisimisel tahvelarvutit ning iga edumeelse ettevõtte jaoks on iseenesest mõistetav ka kõikides digikanalites esindatud olla.

Rakendus "iEstonia" on tasuta allalaetav App Store ja Google Play keskkondadest ning töötab võrguvabalt, nii jääb turistil ära vajadus kasutada kallist data roamingut ehk andmerändlust.

 

Nagu näete, pakub Puhkus Eestis sel aastal mitut head võimalust oma kliendi jaoks nähtav olla.

Soovime Teile tarku otsuseid ja edu nende elluviimisel!

 

Head koostööd soovides

 

Teie Puhkus Eestis

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: