Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Valmimas on ainulaadne tahvelarvuti rakendus

26.oktoober 2012

Oktoober on lõppemas ja ilm väljas näitab juba oma talvist palet.

On rõõm tõdeda, et meiegi saame ette näidata oma selle sügise olulisemad töövõidud.

 

 



 

Mõni nädal tagasi saabusime Peterburist rahvusvaheliselt turismimessilt Inwetex 2012, mis on suurimaid turismivaldkonna üritusi Venemaal ja SRÜ regioonis. Osalesime messil koos kümne kaaseksponendiga Eestist ning võib öelda, et uute kontaktide ja koostööpartnerite leidmine Venemaalt osutus sellelgi korral edukaks.

 

Отдых в Эстонии messiboksis olid esindatud: Go Rail, Eesti Vabaõhumuuseum, Jääaja Keskus, Eesti Meremuuseum ja Lennusadam, Eesti Kontsert, Vanatoa Turismitalu, Hotell Dorpat, Hotell Euroopa, Hotell Athena ja Beer Garden. Messihalli 8,100 ruutmeetril olid esindatud 458 eksponenti 37 riigist üle maailma ning messi külastas kuus ja pool tuhat Venemaa turismiprofessionaali. Vaata fotosid messist.

   

Sel ajal, kui osa Puhkus Eestis meeskonnast Peterburis Eestit esindas, käis meie Tallinna kontoris töö suure hooga edasi. Selle tulemusena on õige pea jõudmas App Store´i ja Google Play keskkonda ainulaadne digiraamatu rakendus tahvelarvutitele, mis sisaldab endas venekeelset Tallinna resijuhti. Digiraamatust leiab turist linna kaardi, kogu vajaliku info vaatamisväärsuste, majutuse, toitlustuse, linnatranspordi, meelelahutuse ja ostlemisvõimaluste kohta.

Digiraamat erineb täielikult muust online-meediast ning selles on kasutusel kõik uue meedia imed: mahukad fotogaleriid, videod  ja interaktiivsus. Kõiki neid võimalusi saab kasutada nii digiraamatu sisus kui ka seal ilmuvates reklaamides.

Enamik ettevõtjaid soovib ajaga kaasas käia ja olla oma potentsiaalsetele klientidele paremini leitav ning digiraamatu rakendus on selleks ideaalne lahendus, sest nii panustatakse turundamisel ka tahvelarvuti kasutajatele.

 

Kuna üha enam on vene turisti huvi suunatud ka Tallinnast väljapoole, töötame selle nimel, et peagi sisaldaks digitaalne resijuht infot kogu Eesti kohta. Soovime muuta info kättesaadavuse ja Eestis puhkamise veelgi mugavamaks ning plaanime kasutada uusi lahendusi ka tulevikus.

   

Venekeelse Tallinna resijuhi trükiversioon näeb ilmavalgust novembris ning rändab seejärel Venemaa Eesti esinduste kaudu sealsete resikorraldajate ja turistideni. Usume, et sel aastal saab raamat eriti sooja vastuvõtu osaliseks ning leiab rohket kasutust. Tegime messil selleks kõvasti eeltööd!

Käesoleva nädala algusest on võimalik liituda meie 2013. aasta Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии reisijuhtidega, nii et kes soovib endale ka järgmiseks aastaks klientide tähelepanu kindlustada, võtke meiega kindlasti ühendust!

 

Täpsemat infot reklaamivõimaluste kohta saate oma Puhkus Eestis kliendihaldurilt või meie kontorist.


On olnud suur rõõm ja au Teiega ühiselt tegutseda. Loodame meie tulemusliku koostöö jätkumist ka edaspidi!


Puhkus Eestis

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: