Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Leia uusi koostööpartnereid

12.oktoober 2012
Puhkus Eestis messistend

Juba 04.-06. oktoobril 2012 läheme taas Peterburgi, INWETEX – CIS TRAVEL MARKET turismimessile Eestit tutvustama. Seekord ühisstendiga - "Отдых в Эстонии" ("Puhkus Eestis").

Et messikülastaja ehk siis potsentsiaalne Vene turist saaks veelgi parema ettekujutuse sellest, mis teda Eestis ootab ning võimaluse meie teenusepakkujaid nö "käega katsuda", oleme sel korral otsustanud endaga messile kaasa kutsuda ettevõtted, kes Eestit parimal moel esindavad.

On hea meel teatada, et ka Teie ettevõttel on võimalus meie esinduslikus messidelegatsioonis osaleda! Kuna mess toimub juba pisut enam kui kuu aja pärast, siis ootame kiiret otsustamist, sest kohtade arv on piiratud ja kaasa saame võtta vaid kõige kiiremad reageerijad.

Messi tarbeks koostame seekord spertsiaalseid reisikorraldajatele mõeldud trükiseid (formaat A4), mille ülesehitus ja struktuur annavad reisikorraldajatele võimaluse mainitud materjali oma töös kasutada.

Kui Te messile kaasa sõita ei soovi või ei saa, aga tahate Vene turisti jaoks siiski esindatud olla, siis teeme Teid tutvustava töö ära meie ise. Selle tarvis saate meile kaasa anda oma teenust tutvustavaid flaiereid, trükiseid ja muid reklaammaterjale.

Andke palun oma osalemissoovist messil teda hiljemalt 5. septembriks meiliaadressil info@puhkuseestis.ee

Lisainfot tingimuste kohta saab tel. 683 5145

Loe INWETEX – CIS TRAVEL MARKET turismimessist lähemalt.

Ideekavand messistendist

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: