Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Puhkus Eestis püstitas 5.–6. aprillini Peterburis NEVSKY kaubanduskeskuses Pop-UP infostendi

17.aprill 2019
Pop-UP infostend Peterburis

Puhkus Eestis pustitas 5.–6. aprillini Peterburis NEVSKY kaubanduskeskuses Pop-UP infostendi, et tutvustada ostukeskuse külastajatele Eestis pakutavaid majutus-, toitlustus-, ostlemis- ja vaba aja veetmise võimalusi. Lisaks jagasime infot meie muuseumide ja vaatamisväärsuste kohta.



Meie POP-UP turismiinfostend sai taaskord üllatavalt palju tähelepanu!
Huvilistele info edastamisel olid suureks abiks meie koostööpartnerite tutvustav infomaterjal ja muidugi meie toimetuse "Tere tulemast Tallinna" ja "Puhkus Eestis" venekeelsed ajakirjad.

 
Huvi tunti paljude Eesti piirkondade kohta – esile saab tuua Ida-Virumaa, Lääne-Eesti, Pärnumaa, Lõuna-Eesti, Peipsiäärse piirkonna, saared ja loomulikult Tallinna. 

 
Tutvustasime kõike klientidele üksikasjalikult ja andsime neile vajalikke juhiseid. Huvi tunti ka hotellide ja spaapakettide vastu ning menukad olid kõik sooduspakkumised eri ettevõtetelt. Siinkohal tasub mainida, et SA Tartumaa Turismi ja ka Tallinna Ettevõtlusameti/Tallinn Cardi koostatud sisukad piirkonda tutvustavad materjalid olid menukad ja põhjaliku info edastamisel suureks abiks.

 
Paljud külastajad tulid kohale tänu Lux Expressi heale turundustööle, sest bussipiletite sooduspakkumised olid nii mõnelegi suureks motivaatoriks, et külastada NEVSKY kaubanduskeskust. Jagasime välja 3000 soodusvoucherit.

 
Kõigile pakkus rõõmu ja elevust meie korraldatud loosimäng, kes sai pastapliiatsi, kes Eesti maiuse. Loosi läks ka 33 suuremat auhinda, mille olid välja pannud meie head koostööpartnerid.

 
Meie südames tekkis soe tunne, kui sügisel Puhkus Eestis väljapanekut külastanud inimesed tulid avaldama tänu, et nende reis õnnestus ja seda just meie soovituste abil. Peterburi elanikud tõesti hindasid meie kohalolekut ja saime ka sel korral tõestust, et inimesed vajavad infot puhkuse planeerimiseks just otse allikast.

 
Stendi külastas ka Eesti konsul Peterburis – Carl Eric Laantee Reintamm, kes hindas meie meeskonna tööd samuti kõrgelt ning sai ka ise meiega veidi tööd teha ning Peterburi inimestega otse suhelda. 

 
Huvi Eestimaa vastu on jätkuv ja meie aastavahetuspakkumisi oodatakse taas juba sel sügisel.
Järgmine POP-UP väljapanek Peterburis leiab aset 15.-16. novembril 2019. aastal – registreerimine on juba alanud ja kohtade arv on piiratud!
 

Hea meelega jagame Teile lisainfot, võtke julgesti ühendust: Info@puhkuseestis.ee

 
 
 

 Puhkus Eestis | +372 683 5145 
info@puhkuseestis.ee | PuhkusEestis.ee | issuu.com/puhkuseestis

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: