Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Suvised reisiajakirjad Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2018 on ilmunud – Saadaval R-Kioskites, kauplustes ja tanklates üle Eesti!

01.juuni 2018
Puhkus Eestis 2018

Uus Puhkus Eestis 2018 reisiajakiri aitab sul planeerida imelist puhkust Eestimaal.

Uues numbris anname taas ideid puhkuseks, tutvustame Eestimaa pärleid, räägime sellest, kuidas metsas ellu jääda ja vaatame, millistes erilistes majutuspaikades on võimalik ööbida.


Suvi on aeg, mil veedame meelsasti oma vaba aja väljas – külastame pere ja sõpradega tihedamini väliüritusi, käime seenel ja marjul ning matkame ja avastame uusi kohti.

Praktilise reisiinfo ja nõuannete kõrval on reisijuhis ka meelelahutuslik osa, mis on täidetud kasulike artiklite ja intervjuudega. Ajakirjast leiad ka suvesündmuste kalendri, kus on välja toodud tähtsaimad suveüritused.

 

Puhkus Eestis ajakiri on kaanest kaaneni tulvil ideedest ning põnevast infost. Loodame, et selle ajakirja abil leiate põhjuse, miks põigata oma harjumuspäraselt rajalt kõrvale ja külastada Eesti paiku ning sündmusi, mis olid sinu jaoks varem tundmatud.

Info hõlpsamaks leidmiseks on ajakiri maakondade kaupa osadeks jaotatud. Iga maakonna juures on välja toodud oluline info, varjatud pärlid, turismimagnetid, kaart, valik toitlustus- ja majutusasutusi, turismiinfokeskuste kontaktandmed ja mitmesugused teenusepakkujad.

Ajakiri sobib nii puhkuse planeerimiseks kui ka juba puhkusel olles jooksvalt info hankimiseks

 

Saadaval kahes keeles – eesti ja vene keeles, R-Kioskites, kauplustes ja tanklates üle Eesti!

E-poest tellides on kohaletoimetamine kõikjale Eestis TASUTA! 

TELLI AJAKIRI - TASUTA KOHALE

 

 

Puhkus Eestis reisiajakiri 2018

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: