Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Peterburi turismimessil tunti huvi aktiivse puhkuse vastu Eestis

26.aprill 2016
Отдых без границ. Лето 2016
1.–3. aprillini toimus Peterburis juba 20. korda lõpptarbijale suunatud turismimess, mis kandis seekord nime «Отдых без границ. Лето 2016» ("Piirideta puhkus SUVI 2016").

Mess avas kevadise turismihooaja ja on rõõm teatada, et ka Puhkus Eestis meeskond osales sellel messil juba 7. aastat järjest.



Mess toimus ka sel korral Lenexpo messikeskuse 7. paviljonis Vassili saarel. Üritusel osales 174 ettevõtet 14 riigist ning kokku külastas messi 5700 inimest. Eksponentide seas olid turismiettevõtjad, reisikorraldajad, hotellid, muuseumid ning rahvusvahelised turismiassotsiatsioonid.

Meie osalemise eesmärk on juba aastaid olnud puhkuse ja ajaveetmise võimaluste tutvustamine, et anda vene turistile ideid ning teadmisi oma puhkuse veetmiseks just Eestis. Puhkus Eestis stendi idee oli sel korral merekultuur ning sellest sai messikülastajatele pajatatud palju.

Messikülastajate huvi saab kokku võtta sõnadega „aktiivne puhkus“, sest aastatega on külastajate huvi on tõusnud just loodusturismi vastu ja selle üle tunneme siirast heameelt. Meilt küsiti palju küsimusi matkamisvõimaluste, metsaradade, metsamajade ja turismitalude kohta.
 Suurt huvi tunti ka Ida-Viru piirkonna – spaaturismi, aktiivse puhkuse, looduse ja vaatamisväärsuste – vastu. Rõhutati selle piirkonna lähedust Peterburile. 


Palju sooviti teada ka Tallinnast, näiteks seda, millised on uued võimalused, majutusasutused ning kultuurisündmused. Ühtlasi jagasime infot transpordi, piiriületuse ning viisade kohta.

Vene turismiturul on toimunud väga suured muutused. Reisikorraldajate ning turismifirmade osakaal on väga palju langenud ning eelkõige otsitakse võimalusi iseseisvaks reisimiseks. Kõige tähtsam on alati idee ning sellega püüab Puhkus Eestis meeskond igati abiks olla, et tutvustada Eesti turismivõimalusi meie naaberriigile.

Messil saime külastajatele lisaks kliendimaterjalidele jagada just trükist ilmunud ajakirja Добро пожаловать в Таллинн ("Tere tulemast Tallinna"). Mais ilmub ka venekeelne Отдых в Эстонии 2016 (Puhkus Eestis 2016), mis läheb tasuta jagamiseks Peterburi, Pihkvasse ja Moskvasse. 

Usume jätkuvalt, et naaberriigi inimesele on Eestis puhkamiseks väga palju eeliseid – Eesti asukoht, keelebarjääri puudumine ning väga heal tasemel majutus ning toitlustusteenused, mida meie idanaaber väga hindab.

Täname kõiki koostööpartnereid, kes meie projektides kaasa löövad ning jätkuvalt oma ideid meie trükiste abil jagavad!


Vaata fotosid ja messikorraldajate infot siit

Kaunist jätkuvat kevadet soovides

 

Puhkus Eestis

Kiisa 8, Tallinn, 11313
Tel: +372 683 5145
E-post: info@puhkuseestis.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: