Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Valminud on Soomekeelse Loma Virossa ajakirja kevadnumber - põnev lugemine ja infopakett Soome turistile kevadpuhkuseks Eestis

14.veebruar 2018
Loma Virossa kevad 2018
Palju õnne Eesti!
 
100 aastat on riigi jaoks igati uhke ja väärikas vanus ning see teeb uhkeks vast iga eestlase.
 
Meie uues Loma Virossa ajakirjanumbris anname põgusa ülevaate vaatamist väärivatest paikadest, kohtadest, mis on seotud meie ajalooga ning on meile olulised.

On hea meel, et oskame üha enam hinnata ja väärtustada vanavanemate pärandit. Seda tutvustavad ajakirjas lähemalt meie muuseumid ja uued näitused.
 
Ka meie rahval on läbi aegade olnud omad kombed ja huvitavad rahvusmustrid, mis teevad meid eriliseks.
Kui tahaksid lähemalt tutvuda, milliseid põnevaid rahvusmustritega tooteid meie asjalikud inimesed pakuvad, siis loe artiklit lk. 42

Loma Virossa - Ideoita loman viettoon
Loodame, et põhjanaabrid leiavad ka kevadel aega, et meile külla tulla. Nõnda on võimalik osa saada meie suursündmustest ning samas leida aega ka puhkuseks.
 
Eestis on hea võtta aega korraks maha ja just selleks käesolevas ajakirjas mõtteid jagamegi!
 
Palju õnne meile kõigile ja tere tulemast avastama pisut müstilist ja väga kaunist Eestimaad!
 

 

Paljon onnea, Viro!

Sata vuotta on minkä tahansa valtion kohdalla kunnioitettava ikä ja se herättää varmasti ylpeyttä jokaisessa virolaisessa.

Monet ihmiset, yritykset ja muut yhteisöt haluavat osallistua tähän merkittävään juhlavuoteen ja antaa siihen oman panoksensa. On ilahduttavaa, että Virolle saivat antaa syntymäpäivälahjan kaikki halukkaat ja että näin tehtiinkin.

Uusimmassa numerossamme esittelemme lyhyesti tutustumisen arvoisia paikkoja, jotka liittyvät historiaamme tai ovat muuten meille tärkeitä.

Voi hyvillä mielin todeta, että osaamme yhä enenevässä määrin arvostaa ja vaalia edelläkävijöidemme perintöä. Tästä kertovat tarkemmin museomme ja uudet näyttelyt.

Meillä on kautta aikojen ollut omat tapamme, perinteemme ja kiinnostavat kansalliskuviomme, jotka tekevät meistä erityisiä ja - juuri meidät.

Onnea meille kaikille ja tervetuloa tutustumaan hieman salaperäiseen, mutta aina kauniiseen Viroomme!

 

 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: