Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Täiskäigul edasi

12.jaanuar 2015

 Puhkus Eestis meeskonnal on aasta alanud tegusalt ning ettevõtmisi jagub – ees ootab turismimess Peterburis, uue "Puhkus Eestis" ja "Отдых в Эстонии" reisijuhi ning ingliskeelse digiajakirja ilmumine!



Olenemata keerulisest olukorrast Venemaal, kus mitmed reisikorraldajad on tegevuse lõpetanud ja rubla kurss on endiselt ebastabiilne, ei lakka sealsed inimesed siiski reisimast. Muutunud on vaid turismisegment, kus keskmeks on tõusnud individuaalturism.

Puhkus Eestis meeskond on taaskord minemas Peterburi turismimessile "Отдых без границ" (“Piirideta Puhkus”), mis toimub 3.-5. aprillini 2015 Lenexpo Messikeskuses, seitsmendas paviljonis. Meie atraktiivse asukohaga stend kannab seekord sõnumit “Eesti liigub tervisliku elustiili suunas” ning märksõnadeks on Eesti kaunis loodus, puhtad maitsed ja tervislik eluviis.

Olete oodatud osalema ühisstendil, mille organiseerib Puhkus Eestis toimetus. Võimalus on olla esindatud ka flaierite või muude infomaterjalidega.
 

Osalemistingimuste ja lisainfo saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: info@puhkuseestis.ee
Registreerimise ja infomaterjalide edastamise tähtaeg on 18. märts.

"Puhkus Eestis" ja "Отдых в Эстонии" 2015. aasta reisiajakirja koostamine on peagi lõppemas ning seoses sellega ootame tagasisidet kõigilt, kes soovivad uues suvises numbris oma ettevõtet tutvustada.
 

Ajakirja lehekülgedel on kajastatud Eesti maakondade tutvustused ning tähtsamad vaatamisväärsused, kaasakiskuvad marsruudid, rohkesti toitlustus- ja majutusasutusi, suviste sündmuste kalender ja palju muud. Puudust ei tule ka meelelahutuslikust lugemisest ja intervjuudest huvitavate persoonidega. Jagame ka üksikasjalikumat infot ja anname ideid firmaürituste korraldamiseks.
 

Ajakirja leiab alates maikuust järgmistest müügipunktidest: Selver, Prisma, Rimi, R-Kiosk, Olerex, Statoil, Lukoil, Maxima, Maksimarket, Konsum, Apollo jne.

Uudisena anname teada, et teoks on saanud idee rikastada tahvelarvuti kasutajatele suunatud rakendust iEstonia veel ühe väljaandega, milleks on ingliskeelne digiajakiri “Welcome to Tallinn”, mis siiani ilmunud vaid venekeelsena.
 

Kuna tahvelarvutite populaarsus on jätkuvalt tõusuteel ja inimesed kasutavad seda informatsiooni hankimiseks järjest enam, siis on väga oluline, et teenusepakkujad oleksid ka sel moel turistile kättesaadavad.
 

Eestit külastav turist leiab rakenduse "iEstonia" App Store'i ja Google Play poest. Rakendus sisaldab digiajakirja vene ja inglise keeles. Digiajakirjad on tasuta allalaaditavad ja kõik multimeedia lahendused töötavad offline´s.

Püsime jätkuvalt töölainel ja kõik meie väljaanded ilmuvad plaanipäraselt, sest praegu rohkem kui kunagi varem vajab ida poolt saabuv turist teavet selle kohta, kuidas planeerida enda reis Eestisse.

 

 

Contact

Puhkus Eestis - Ideed Sinu puhkuseks
Kiisa 8, Tallinn, 11313  
Tеl:+372 6835145
info@puhkuseestis.ee
www.puhkuseestis.ee

 

 

 

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: