Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Oleme talviseks hooajaks valmis!

01.november 2014
Ajakiri “Tere tulemast Tallinna”

„Добро пожаловать в Таллинн” (“Tere tulemast Tallinna”)  talvine uus number saabub õige pea levisse. Trükis on reisijuhtide turul selge, kompaktne, mugavas formaadis venekeelne reisijuht, mis annab hea ülevaate turistile vajalikust informatsioonist: transport Eestisse, viisad, toll, vaatamisväärsused, talvised sündmused,  samuti soovitused - kuhu sööma minna, mida vaadata, kus sisseoste teha ning mida ka koos lastega ette võtta.

 

Tallinna muuseumides, restoranides, hotellides ning turismiinfos levis olevat trükist jagavad ka  reisibürood Peterburis, lisaks Peterburi ja Pihkva konsulaadid ning Moskva Eesti saatkond. Väljaanne on alates selle aasta suvest ka bussifirma Temptrans (regulaarreisid Peterburi) pardaajakirjaks. Sirvi ajakirja



Digiraamat-reisijuhi (äpp iEstonia) talvine number ilmub jõulukuu esimesel nädalal ning on väga mahukas nii ettevõtete esitluste kui ka artiklite poolest.

Talvise numbri persooniks on tuntud ja armastatud laulja Anne Veski, kes räägib oma kogemustest Tallinna hotellides korraldatud aastavahetuspidustustest. Käesolevas numbris kajastame põhjalikult konverentsiturismi ja selle võimalusi Eestis ning räägime lähemalt meil pakutavatest meditsiiniteenustest, mis võiksid venemaalasele huvi pakkuda.

Traditsiooniliselt saab reisijuhis olema intervjuu ühe tunnustatud Tallinnas tegutseva peakokaga, kelleks talvises numbris on restorani Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatsuk.

Lugejat ootavad põnevad intervjuud Lux Expressi tegevjuhi Rait Remmeli, moekunstniku Katrin Kuldmaga ja LaitseRallyPark`i omaniku Üllar Suvemaaga.


Uute toodetena turul esitleme restorane: Konrad, Spot ja Scheeli ning Hermitage.

Meie reisifirma Motivation Travel jätkab aktiivset tegevust Peterburi turul - toome Eestisse nii  korporatiiv- kui ka erakliente. Seoses sellega ootame teilt, head koostööpartnerid, põnevaid ja omanäolisi ettepanekuid. Kui teil on välja pakkuda tooteid või teenuseid, mis võiksid meie idanaabritest külalisi huvitada, siis võtke  kindlasti meiega  ühendust. Koostöös teiega leiame parimad lahendused!

 

Tegusat koostööd ja rõõmsat talveootust soovides,

 

Puhkus Eestis tiim

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: