Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Tule ja tutvusta oma ettevõtet rahvusvahelisel B2B turismimessil

08.september 2014
Inwetex 2013

Puhkus Eestis osaleb 09.- 11. oktoobril Peterburis toimuval rahvusvahelisel turismimessil INWETEX - CIS Travel Market.



Peterburis toimuval rahvusvahelisel turismimessil INWETEX - CIS Travel Market on Puhkus Eestis esindatud ühisstendiga „Отдых в Эстонии" juba kuuendat korda. Seekord oleme messil väljas slõugani all "Maitsekas puhkus" ("Отдых со вкусом"), kus fookuses on kaasaegne Eesti ja selle pidev areng.

Eelmisel aastal sai Puhkus Eestis pärjatud auhinnaga, kui parima esitluse ja kontseptsiooniga stend ning teine auhind tuli meie kaasosalejale - Meresuu Spa´le kui parimate esitlusmaterjalidega majutusasutus.

Puhkus Eestis osalemise peamiseks eesmärgiks on Vene reisikorraldajatele tutvustada Eestit, meie  erinevaid puhkuse- ja ajaveetmisvõimalusi, vaatamisväärsusi ning uusi atraktiivseid turismitooteid. Puhkus Eestis ühisstendil saab osaleda eksponendina kuni 10 turismiettevõtet Eestist.

Messi tarbeks koostame spetsiaalsed reisikorraldajatele mõeldud trükised (formaat A5), mille ülesehitus ja struktuur annavad reisikorraldajatele võimaluse mainitud materjali oma töös kasutada. Levitame ka teisi Puhkus Eestis kirjastuse poolt väljaantavaid ajakirju "Отдых в Эстонии" ja "Добро пожаловать в Таллинн" ning koostööpartnerite infomaterjale.

Inwetex turismimess toimub Vassili saarel asuva Lenexpo näituste kompleksi 7 paviljonis käesoleval aastal juba 22 korda ja on Venemaa üks olulisemaid B2B turismisündmusi. 2013 aastal toimunud messil osales 414 eksponenti 36 riigist ning enam kui 11000 turismisektori eksperti Venemaalt ja mujalt maailmast. Loomulikult on kohal reisikorraldajad, lennukompaniid, spaad ja kuurortid, kruiisi- ja laevafirmad, hotellid ja majutusettevõtted, broneerimissüsteemide haldajad ning meediaväljaannete esindajad.

Ka Teie ettevõttel on võimalus meie esinduslikus messidelegatsioonis osaleda! Kuna mess toimub juba pisut enam kui kuu aja pärast, siis ootame kiiret otsustamist, sest kohtade arv on piiratud ja kaasa saame võtta vaid kõige kiiremad reageerijad. Soovi korral pakume abi messiga seotud transpordi, piletite ja majutuse organiseerimisel.

Täpsemat infot oma ettevõtte tutvustamise kohta Inwetex turismimessil saate oma Puhkus Eestis kliendihaldurilt või meie kontorist.

Loe Inwetex messist lähemalt ja Vaata fotosid

On olnud suur rõõm ja au Teiega ühiselt tegutseda. Loodame meie tulemusliku koostöö jätkumist!
Soovin lisainfot

Puhkus Eestis
+372 683 5145
info@puhkuseestis.ee
www.puhkuseestis.ee

Puhkus Eestis messistendil osalejad

Meediapartnerid: Kanal2 Reporter ja Delfi

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: