Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Esindasime Eestit Peteburi turismimessil "Piirideta Puhkus" ("Отдых без границ 2014")

21.aprill 2014

On rõõm teavitada, et 4.-6. aprillil osalesime taas Peterburi kevadisel rahvusvahelisel turismimessil “Piirideta Puhkus”, mis seekord leidis aset kesklinnast eemal, Lenexpo messikeskuses Vassili saarel. Külastajaid oli üle ootuste palju ning tee messile olid leidnud nii lõpptarbijad kui ka reisikorraldajad.

 




 

Õnnelik võitja
Alati rõõmsad Karin ja Kadi
Puhkus Eestis Peterburi esindus
Vastuvõtt Peterburi kontoris
Ariina ja Anatoly

Messi külastas 8387 inimest, kellest pooled olid reisikorraldajad (2013.aastal oli see arv 7913 külastajat). Messil oli esindatud 194 eksponenti 16-st erinevast riigist (Valgevene, Bulgaaria, Kreeka, Dominikaani Vabariik, Iisrael, Küpros, Läti, Leedu, Norra, Poola, Portugal, Venemaa, Türgi, Soome, Montenegro, Eesti). Seekord jäid esindatud maad silma väga maitsekalt disainitud stendide ja suurejooneliste konstruktsioonidega.

Puhkus Eestis oli seekord väljas 10-liikmelise meeskonnaga, esinedes slõugani all “Eesti kui mereriik, Tallinn kui sadamalinn”. Kuna meie ekspositsiooni eesmärgiks oli Eesti kui mereriigi tutvustamise, olime selga tõmmanud kelmikad madruserõivad ning meeskonda kuulusid ka uhkes vormis kapten ning publikut muusikaliste etteastetega rõõmustanud junga.


Koos meiega aitasid Eestit tutvustada ettevõtted GoRail, kes pakkus ülisoodsat transpordivõimalust Eestisse, Eesti Vabaõhumuuseum, AHHAA Teaduskeskus Tartust, lõõgastavaid puhkusepakette pakkuv Toila Spa Hotell ja keskaegne Tallinna restoran Olde Hansa, kelle esindaja köitis külaliste pilku atraktiivse keskaegse rõivastusega.

Messi teine päev, mis oli pühendatud Eestile, kujunes külalistele eriti lõbusaks ja meeldejäävaks tänu AHHAA Teaduskeskuse põnevatest trikkidest kokku pandud etendusele ning Eesti Vabaõhumuuseumi poolt korraldatud rahvapärimusmängude ja võistlustele.

Puhkus Eestis osalemise eesmärk on juba viimased 5 aastat olnud erinevate puhkuse- ja ajaveetmisvõimaluste tutvustamine Eestis. Selleks, et vene turistid leiaksid tee ja plaaniksid oma suvepuhkuse just nimelt Eestis veeta, võtsime kaasa palju infomaterjali ning häid pakkumisi Teilt, meie head koostööpartnerid. Samuti sai kohapeal ost
a ka juba valmis reisipakette.


Vahetult enne messi tegime venekeelses sotsiaalmeedias algust pulmade korraldamise kampaaniaga. Reklaamisime Eestit kui suurepärast pulmade pidamise sihtkohta ning kampaania lõpetuseks loosisime messil välja Meriton Hotels Group`i kuuluva Villa Maryga koostöös valminud pulmapaketi väärtuses 1900 eurot. Eelnevalt pidid loosimises osaleda soovivad noorpaarid täitma ära osavõtuankeedi ning seejärel loosimisel ka kohal viibima. Kokku ilmutas end 17 paari. Unelmate pulmad Eestis võitis imearmas kohalik noorpaar, kes juba mõnda aega pulmaplaane pidanud ning messile just selle auhinna võitmise lootuses olid tulnud. Nende imeline pulmapidu saab teoks tänavu juulikuus mereäärses Villa Mary`s. Hõissa pulmad!

Lohutusauhindadena loosisime välja Viimsis asuva ÖKO-SPA Harm
oonikum kinkekaardi luksusliku kehahoolitsusega “Igavese nooruse saladus” ning restorani Olde Hansa poolt valmistatud ja villitud pipranapsu. Meie auhinnashow tekitas tõsist elevust ning leidis väärikat kajastust ka messikorraldajate ja kohaliku meedia poolt.


Veelkord meiepoolsed tänud kõikidele osavõtjatele ja tublidele koostööpartneritele, kes sellised suurepärased auhinnad välja olid pannud!

Vaata fotoalbumit ja messikorraldajate infot siit

Igal sügisel ja kevadel Peterburis toimuvate rahvusvaheliste turismimesside külastamine on saanud meie heaks tavaks. Antud asjaolu loomuliku jätkuna astusime hiljuti olulise sammu selles suunas, et lisaks Eesti esindamisele siia ka reaalselt turis

te tuua.

Meie poolt loodud turismiettevõte Motivation Travel tegeleb Peterburi korporatiivklientide- ja individuaalturismigruppide Eestisse toomisega.

Motivation Travel`i kontor asub Peterburi tuiksoonel - Nevski prospektil Stockmanni Kaubamaja Ärimaja 8. korrusel Viisakeskuse ruumides. Kontoris töötavad meie Tallinna kontorist lähetatud konsultandid, kelle ülesandeks on reisihuvilisi igakülgselt nõustada ning näidata neile kõiki võimalusi, mida Teie, meie armsad koostööpartnerid, turistile pakute.

Senine kogemus näitab, et vene inimene soovib saada tihedalt tegevustega sisustatud reisipaketti. Seega ootame kõikidelt oma partneritelt, kel on pakkuda vaba aja veetmise võimalusi ja loodud midagi uut, põnevat, mis võiks pakkuda huvi meie idanaabrile, et võtaksite meiega ühendust. Viimane hetk on ka liituda meie „Puhkus Eestis“ j
a „Tere tulemast Tallinna“ suviste reisijuhtidega. Üheskoos leiame parimad lahendused!

Motivation Traveli Peterburi kontorit on juba külastanud meie tegusad ja tublid koostööpartnerid, Tallinna hotellide müügijuhid. Külalised tutvusid kohapealse tööga ning ühiselt sai arutatud, kuidas seda veelgi tulemuslikumaks muuta ning idanaabrites senisest enam huvi Eestisse reisimise vastu tekitada. Suured tänud kõigile kohalviibijatele!

Lisaks tahame rõõmustava uudisena teada anda, et tänavu märtsikuus sõlmisime koostööleppe Venemaal väljaantava ajakirjaga „Индустрия туризма и культуры» (ajakiri “Turism ja kultuur”, peatoimetajaks Anatoly Kovalev) uue digiajakirja sünniks, mis hakkab kandma nimetust TourPressClub. Alates maikuust on väljaanne meie digirakenduse iEstonia üheks osaks, kajastades erinevate maailma regioonide kultuuri- ja turismiga seonduvaid teemasid. Ajakiri on rakenduse kasutajatele lisaväärtuseks, mis kahtlemata mõjutab positiivselt ka iEstonia allalaadimiste arvu.

Kaunist jätkuvat kevadet soovides,
Teie Puhkus Eestis

Eesti esindajad

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: