Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Puhkus Eestis tuli Peterburist tagasi auhinnaga!

15.oktoober 2013
Inwetex 2013

10.-12. oktoobril osales Puhkus Eestis juba 5.-ndat aastat järjest koos oma heade koostööpartneritega Peterburis 21. korda toimunud rahvusvahelisel turismimessil INWETEX-CIS Travel Market.

Koos Puhkus Eestis meeskonnaga olid "Отдых в Эстонии" messistendil ennast esindamas Go Rail, Keila-Joa loss, Eesti Vabaõhumuuseum, Athena hotell, Braavo hotell, Beer Garden, Karu Baar, Euroopa hotell, Old House külaliskorterid, Meresuu Spa & Hotel ja Teaduskeskus AHHAA.

Kahel esimesel messipäeval käisid boksides ringi märgistamata messitöötajad, kes esinesid tavaliste külastajatena ning küsisid kõikvõimalikke ja võimatuid küsimusi, hinnates ise samal ajal messistendide tööd ja tulemuslikkust korraga mitmes kategoorias: parim messistendi ülesehitus, hooaja parim pakkumine, töö messiboksis, parim väljapanek informatsioonist trükitud kujul ja parim messistendi idee (aktiivsus).

Puhkus Eestis messistendi diplomeeriti korraga kahes auhinnakategoorias: "Parim idee" ja "Parim hotelli stend", mille sai Meresuu Spa & Hotel.

Lisaks erinevatele presentatsioonidele eeltoodud messieksponentide poolt pakkus meie esindus kultuuriprogrammi: kaunil eestimaisel häälel lasi kõlada vokaalansambel Greip, kes oma unustamatu lauluga ei jätnud külmaks ühtegi messil viibijat. Otse külastajate silmade ees valmis skulptor Tauno Kangro käe all müstiline kassikuju, mis pakkus palju elevust ning soovijad said ise skulptori abiga endale mälestuseks plastiliinist kujukese voolida.

Sangaste Rukki Maja rääkis rukkijahust, selle eripärast ning näitas mida sellest valmistada saab – venelased said tunda ehtsat eesti maitset: musta leiba ja kama! AHHAA oma tuntud ägeduses näitas kõikidel messipäevadel üles väsimatust ja demonstreeris, kuidas teadusega mängida ning tegi “inimkatseid”, mis täitsid ligi 5000 m² suuruse messikeskuse kiljatustega, millele järgnes naerupahvak:)

Meie jaoks võib tänavuse messi kindlasti kordaläinuks lugeda, sest huvi Eestis pakutava vastu oli Peterburis tõesti suur. Eriti rõõmustav on asjaolu, et kui varasematel aastatel on huvi tuntud eeskätt suviste linnareiside vastu, siis tänavu küsiti puhkamisvõimalusi maal ja metsas, perega ja sõpruskonnaga ning nii suviseid kui ka talviseid loodus- jahi-, spordi ja spaapuhkuse pakkumisi. Üks konkreetne turismitoode, mille vastu messil suurt huvi tunti, on ühepäevased reisipaketid. Oodati konkreetseid soovitusi ja nõuandeid, kus ja millega oma päeva Eestis sisustada. Siinkohal on kindlasti mõtlemisainet erinevatel teenusepakkujatel, kellel oleks Eestisse saabuvatele idanaabritele välja pakkuda erinevaid põnevaid ühepäevategevusi.

Toetudes messilt saadud kogemusele ning Statistikaameti uuringutele, võib öelda, et Vene turist on avastamas eeliseid Eestis puhkamiseks. Meie suurteks plussideks on geograafiline asukoht, majutus- ja toitlustusasutuste väga kõrge tase ning puhas loodus. Venemaalaste huvi Eestis reisimise vastu on suur, kuid informatsiooni Eesti kohta siiski napib. Puhkus Eestis reisijuhid on siinkohal suureks abiks ning sealpool piiri ülipopulaarsed, kuid meie kaante vahele mahub veel palju häid ja toredaid ettevõtmisi!

Kokkuvõtteks tahame öelda, et me jätkame kindlasti oma senist tööd ja suhtleme ka edaspidi aktiivselt Venemaa reisikorraldajatega ning jagame kõikvõimalikku informatsiooni Eestis puhkamise kohta.

Loodame ka sel hooajal kõigi koostööle ning jääme ootama teie mõtteid, küsimusi ja ettepanekuid!

Kuldset sügist soovides
Teie, Puhkus Eestis

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: