Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Tutvu uute võimalustega turismiturul!

01.märts 2014
Motivation Travel

Talv on juba mõnusalt kevadiseks pööranud ja hommikune linnulaul ning mitmel pool tärganud lumikellukesed teevad meele rõõmsaks. Täpselt samamoodi on Puhkus Eestis toimetusel kevade lähenedes pakkuda mitu rõõmustavat uudist.



 

Turismimess “Piirideta Puhkus”
 

Mäletatavasti on meie igakevadiseks tavaks osavõtt Peterburi rahvusvahelisest Piirideta Puhkusturismimessist “Piirideta Puhkus”, mis on suunatud lõpptarbijale. Tänavune mess, mis toimub 4.-6. aprillini Peterburi Lenexpo messikeskuse 5. paviljonis, saab meie jaoks olema üsnagi erakordne. Nimelt on messi teine päev, 5. aprill kuulutatud “Puhkus Eestis” päevaks, mis tähendab meie ekspositsioonile tunduvalt suuremat tähelepanu ning  seetõttu oleme kohustatud väljas olema tõeliselt esinduliku valikuga.

Tutvustame külastajatele erinevaid Eestis puhkamise võimalusi ja esmakordselt alustame tänavusel messil ka soodsate puhkusepakettide müügiga. Meie eksponentidele tähendab see seda, et lisaks enda tutvustamisele messil on võimalik oma teenustele või toodetele kohapeal kohe ka ostja leida.

Eesti teenusepakkujate tutvustamisega alustame erinevates veebikanalites juba enne messi toimumist. Populaarses suhtlusportaalis www.vk.com, mis on Venemaa vaste Facebookile, oleme loonud kontakti 20 000 Eestis puhkamisest huvitatud venemaalasega, kellele saadame enne messi algust info kõikide meie soodsate pakkumiste kohta.

Üheks põnevamaks tooteks Puhkus Eestis messipakkumiste hulgas on pulmapaketid

 

Pulmad Eestis

Sihtgrupiks on Venemaa noorpaarid, kes soovivad oma pulmi pidada Eestis. Et Eesti ekspositsiooni külastus tarbijale põnevamaks muuta ja elevust tekitada, loosime teisel messipäeval välja pulmapaketi, mille õnnelikud võitjad saavad oma unistuste pulmad pidada Tallinnas, romantilises Villa Mary`s.
 

Tänavu on Võrumaal Peterburis eriline tähtsus

Käesoleva aasta algul läks käima projekt “Võru aasta Peterburis 2014″  ning 17.-19. veebruaril käis Võru maakonna delegatsioon Peterburis seda sündmust  avamas.

Koostöös Eesti Peakonsulaadiga Peterburis- ja Eesti Kontserdiga on toimuva aasta eesmärkideks turismiturundus, kultuurivahendus ja ettevõtluskontaktide vahetus. Mainituga seoses lähetame Võrumaale Vene ajakirjanikud, kes koguvad seal nädala  jooksul muljeid ja elamusi ning vormistavad oma kogemused artikliteks, mis ilmuvad Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2014 reisijuhtides ning Venemaa ajakirjanduses.


Võib julgelt öelda, et Puhkus Eestis kandepind Vene turismiturul laieneb iga päevaga   ja on aeg seal saavutatud positsioon ning hea maine oma siinsete partnerite kasuks tööle panna.
Motivation Travel

Et oma lepingulistele partneritele lisaväärtust pakkuda ning senisest aktiivsest turundustööst sammuke edasi astuda, oleme loonud  turismiettevõtte Motivation Travel OÜ, mille kaudu tegeleme Eesti reisipakettide koostamise ja aktiivse müügiga Venemaa turul.

Ootame Teid Peterburi messile, osalemaks oma esinduse, trükimaterjalide või soodsate müügipakkumistega


Kõikidel, kes messi vastu huvi tunnevad ning tahaksid oma trükiste või muude materjalidega Peterburis esindatud olla, palume ühendust võtta info@puhkuseestis.ee Aega materjalide meieni toimetamiseks on 14 märtsini.
 

Messilt üle jäävad reklaammaterjalid rändavad edasi meie Peterburi esindusse, ning leiavad igal juhul tee potsentsiaalse kliendini.

Lisaks kõigele muule tahame meelde tuletada, et peagi on lõppemas Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2014 reisijuhtide ja venekeelse digireisijuhi “Tere tulemast Tallinna” reklaamimüük, mis seekord üllatavad lugejaid taas  uute põnevate teemade ja huvitavate persooniintervjuudega.

Praegu on viimane aeg oma suvistest turismitoodetest meile teada anda ning kindlustada koht selle aasta olulisemates reisijuhtides!


Tegusat kevadet ja tulemuslikku koostööd soovides,


Teie Puhkus Eestis
Kiisa 8, Tallinn
+372 683 5145
info@puhkuseestis.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: