Avalehele Vali keel:

Koostööpartneri uudised

Prindi

Eesti on Venemaa turistide seas suure potensiaaliga

23.aprill 2012

Eesti on Venemaa turistide seas suure potensiaaliga, lähedalasuv riik, mida tasub külastada ja kuhu tasub sõita puhkust veetma!



Tänavuse turismiaasta Peterburis avas turismimess "Отдых без границ. Лето 2012“, kus "Puhkus Eestis" meeskond osales Eestit tutvustava messiboksiga.

 

Venekeelse "Отдых в Эстонии" ("Puhkus Eestis") raamatu versiooniga tutvustasime Eestit, meie vaatamisväärsusi ning erinevaid puhkuse- ja ajaveetmisvõimalusi.

 

Meil on hea meel, et huvi Eesti vastu on endiselt suur ning tänu meie informatiivsetele raamatutele oleme suutnud seda huvi järjest süvendada – tänaseks oleme saanud väga palju positiivset tagasisidet reisikorraljatelt ja üksikturistidelt, selle kohta, et meie raamatud on neile reiside planeerimisel suureks abiks.


Messi külastas nelja päeva jooksul 7521  inimest. Nende hulgas olid ärireiside, konverentside, grupireiside, hotelli majutusteenust pakkuvate, spordi-puhkus reisidele spetsialiseetunud reisikorraldajad ja reisibürood.


Messil osales 16 riiki ja 213 eksponaati – riiklikud turismiarenduskeskused / assotsiatsioonid, reisibürood ja reisikorraldajad, lennukompaniid, tervisespaad ja kuurordid, kruiisi- ja laevafirmad, hotellid ja majutusettevõtted, ettetellimissüsteemide haldajad, ajakirjandus ja massimeedia, turismifirmad, St. Peterburi elanikud ja linna külalised.


Sellelt messilt saime me lisaks olemasolevatele koostööpartneritele üle 400 uue kontakti; üle 50-e uue reisikorraldaja on tellinud meie trükiseid, mille põhjal nad reisipakette kokku panevad – reisijuhid lihtsustavad oluliselt reisikorraldajate tööd ning aitavad juba teel oleval turistil Eestis paremini orienteeruda.

 

Mida ootab Vene turist?

Endiselt nõutud on spaapuhkused, huvi tunti meie saarte kohta, otsiti võimalusi loodus- ja aktiivseks puhkuseks, uueks trendiks juba viimasel kahel aastal on saanud lastelaagrid Eestis. Külastatud kohtadest märgiti ära Tallinna vanalinn, Pärnu, Saaremaa, Ida-Virumaa ja Tartu linn.

 

Endiselt nõutud on spaapuhkused, huvi tunti meie saarte kohta, otsiti võimalusi loodus- ja aktiivseks puhkuseks, uueks trendiks juba viimasel kahel aastal on saanud lastelaagrid Eestis. Külastatud kohtadest märgiti ära Tallinna vanalinn, Pärnu, Saaremaa, Ida-Virumaa ja Tartu linn.

 

"Nende jaoks on Tallinn kui muinasjutt. See on Vana Toomas, vene keel eesti aktsendiga. Nad imestavad meie aeglasema elutempo üle. Enim meeldib neile see, et nendest saadakse aru vene keeles. Nad tunnevad ennast siin üsna mugavalt" - Nii kirjeldas Vene külalisi giid Stanislav Lomunov.

 

LEIA UUSI KOOSTÖÖPARTNEREID!


Juba 04- 06 oktoobril 2012 oleme taas tutvustamas Eestit, sel korral ühisstendiga - "Отдых в Эстонии" ("Puhkus Eestis").

Ootame ka Teid, head koostööpartnerid koos meiega messist osa saama ja ennast tutvustama!

 

Kes veel ei ole jõudnud ennast messiks kirja panna, saab seda teha kuni 10.05, saates sooviavalduse mailile: info@puhkuseestis.ee Lisainfot tingimuste kohta küsi tel. 683 5145


Loe INWETEX – CIS TRAVEL MARKET turismimessist lähemalt.
Spetsiaalselt messiks koostatud trükisega saad tutvuda siin

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: