Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Puhkus Eestis annetas 3100 eurot SOS Lastekülade projekti heaks

17.september 2013

Reedel, 13. septembril korraldas Puhkus Eestis Toompeal Luscher & Matiesen'i veinitehase siseõuel tänuürituse, mille  raames anti SOS Lasteküla esindajale üle rahaline annetus summas 3100 EUR  toetamaks projekti „Mul on nüüd ema“.



Samuti toimus ürituse raames meie poolt suvel kirjastatud Moskvast pärit poetessi Olga Mihailova luulekogu „Kaunis Lind“ esmesitlus. Kohal oli ka poetess ise, kes tutvustas  enda suurepärast luulekogu, mis inspireeritud Eestimaa erinevatest paikadest ja inimestest.

 

Ürituse toimumise koht ei olnud valitud juhuslikult, vaid tegemist on uue huvitava turismiobjektiga-meie esimese Eesti Vabariigi aastatel tegutsenud veinitehasega, mida  püüavad taaselustada 2 tegusat härrasmeest- Martin Tahvonen ja Pekka Eloranta, kes pajatasid üritusel, kuidas sattus veinitehase legend ja lugu nende kätesse ning mis õhtutas neid “hinge sisse puhuma“  sellele 100 aastat vanale veinikeldrile.


Õhtusest koosviibimisest vanalinna tornide taustal  olid kutsutud osa saama meie tublid kliendid ja koostööpartnerid - Eesti ettevõtted, kes on seotud turistide majutamise, toitlustamise, vaba aja veetmise jm. tegevustega, mis meie idanaabritele huvi pakub. Samuti olid kohal reisikorraldajad ja ajakirjanikud Venemaalt, kellele soovisime anda kinnitust sellest, et Eesti on jätkuvalt väärt reisisiht ning et siin on väga palju näha ja avastada ka neil, kes meie maaga juba eelnevalt tuttavad on. Kohal oli ka Vana Toomas isiklikult, kes oli tulnud oma vaatepostilt, Raekoja tornist kaema, mis tema valdustes toimub.


Vaatamata maagilisele kuupäevale-13 ja reede, oli ilm soe ja päikesepaisteline ja lubas nii korraldajatel kui külalistel üheskoos veeta meeleolukas öhtu. Koos nauditi Veinisõbra hurmavat veinivalikut, Carmen Cateringi poolt pakutavaid hõrke suupisteid ning Gourmet Coffee imelisi kohvisorte. Põnevust lisas  meie tublide koostööpartnerite poolt välja pandud hinnaliste auhindade väljaloosimine.


Vastuvõtu muusikalise osa eest kandis hoolt a capella laulugrupp Greip, kelle võimsalt kõlanud laululood pakkusid koos vaateplatvormilt avanenud linnavaadetega täiesti erilise elamuse.

 

Õhtu hämardudes süüdati küünlad ning ühise eesmärgi nimel lennutati õhku Puhkus Eestis logoga sajad valged õhupallid soovides, et  üha enam ja enam külalisi leiaks tee meie imelisele Eestimaale-meil on, mida neile näidata ja tublidel ettevõtetel on, mida pakkuda.


Et see tore üritus teoks sai, avaldame tänu meie tublidele toetajatele: Carmen Catering, veinipood Veinisõber, Luscher & Matieseni veinitehas, ProTone helitehnika, meelelahutus- ja motivatsiooniagentuur  Blue Drum, Stockmanni Kaubamaja , kohvik Gourmet Coffee, hotellid Kalev Spa ja Original Sokos Hotel Viru ning ansambel Greip.


Jätkuvat tegusat koostööd soovides,


Teie Puhkus Eestis

 

 

Powered by Cincopa

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: