Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Ilmunud on sisukas reisjuht Puhkus Eestis 2013

01.juuni 2013

224-leheküljeline reisijuht Puhkus Eestis 2013 ja venekeelne reisijuht Отдых в Эстонии 2013 annab maakondade kaupa ülevaate olulisematest Eesti vaatamisväärsustest, muuseumidest, söögi- ja majutuskohtadest ning tutvustab erinevaid puhkamisvõimalusi.



Puhkus Eestis reisijuht on sobilik nii suviste tegevuste planeerimiseks kui ka juba puhkusel olles jooksvalt info hankimiseks.

 

Info hõlpsamaks leidmiseks on reisijuht maakondade kaupa osadeks jaotatud.  Iga maakonna juures on välja toodud selle vaatamisväärsused ja olulisemad turismisihtkohad, kaart, valik toitlustus- ja majutusasutusi koos detailse kirjelduse ja GPS-koordinaatidega, turismiinfokeskuste kontaktandmed ja aktiivse puhkuse teenusepakkujad.

 

Neile, kes tahavad autoga Eestimaad avastama minna, aga reisimarsruudi koostamisega ise pead vaevata ei soovi, oleme kokku pannud regioonipõhised reisiplaanid.
Eraldi reisimarsruudid on koostatud Põhja-, Lõuna, Ida- ning Lääne-Eesti ja saarte kohta. Iga marsruut läbib antud regiooni olulisemaid vaatamisväärsusi nii, et teele jääksid ka söögikohad ning tegevuspaigad lastega peredele. Reisijuht pakub ideid ka jalgsi ja jalgrattaga matkajatele.

 

Lisaks sisaldab reisijuht suviste sündmuste kalendrit ning põhjalikumat kajastamist leiavad Kultuuripärandi aasta olulisemad üritused. Praktilise reisiinfo ja nõuannete kõrvalt leiab reisijuhist ka meelelahutusliku osa artiklite ja intervjuudega, retseptisoovitusi ning lasteleheküljed.

 

Reisijuhid on suunatud Eestis puhkavale või puhkust planeerivale sise- ja välisturistile, reisivale perele ja sõpruskonnale.

 

Puhkus Eestis reisijuht on nii eesti- kui venekeelsena müügil kaubanduskettides ja tanklates üle Eesti.

 

 

Puhkus Eestis
Kiisa 8, Tallinn
tel: 683 5145
info@puhkuseestis.ee
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: