Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Suvised tooted näole ja kehale

31.mai 2017

Luksuslikud kulla- ja siidikreemid on valmistatud Eestis, Valtu mõisas. Kõik ained on hoolikalt kokku valitud ja omavahel kokku sobitatud, mille tulemusena on saadud nahasõbralik looduslik kombo. Toodetes ei ole kasutatud parabeene, mineraalõisid ega SLS ühendeid.



Kreeme luues mõtlesime tsivilisatsioonide segunemisele, peale tükkivale tehislikule maailmale ning süvenevale igatsusele puhta Maa ja looduse järele. Nendes kreemikokteilides on segatud Idamaist filosoofiat karge Põhjamaaga - Jaapani riisi Hiina siidiga,  eksootilisi taimi küpsete viljadega, maapõuest pärit kulda hõbedaga ja maailma eripaikadest ammutatud maagilisi lõhnanoote. Nii sündisidki meie kreemid - see on reis ümber maailma. Kuldne siidine puudutus igaks päevaks.

 

Saabuvaks suveks oleme ettevalmistatud suvetoote Nr 1- Kullakreem jumestuskreemi asemel, milleks on nanotehnoloogiline kreem seerumisarnase toimega. Tegemist on ilutootega, mis annab näonahale kauni kuma, sisaldab päikesekaitset ja nahka rahustavat Aloe Vera mahla, naha trimmimiseks riisi- ja siidiproteiini, toitmiseks avokaado-, riisi- ja viinamarjaseemneõli, puhastamiseks ja niisutamiseks 99,9% kolloidset kulda ja hõbedat ning ohtralt E vitamiini. Sobib meigi asemel, meigi alla, selle värskenduseks, valgustpeegeldava efekti kohene saavutamine. Annab Sulle visuaalselt värske ja kauni jume, ei määri nahka vaid jätab selle siidiselt ja kuldselt kumama.

 

Hoolduseks ja pigmendilaikude vähendamiseks sobib suurepäraselt siidikreem Silk&Shine, selle kreemile on lisatud ehtsat siidiproteiini, mis teeb selle kreemi eriti tõhusaks. Siin on märksõnaks „Less is more“ Kreemi panna nahale veidikene spaatli või pintsliga. Alguses tunned kuidas nahk õrnalt õhetama hakkab ja seejärel mõni minut peale imendumist tunned, et nahk on siidiselt pehme. Sisaldab 18 erinevat aminohapet, sobib nii kuivale kui ka rasusele nahale. Hea kasutada ka akneprobleemide korral. Sellel on puhastavad ja põletikuvastased omadused, mis aitavad tasakaalustada naha Ph taset. Kreem sisaldab UV kaitset. Vähendab pigmendilaike,. parandab nahastruktuuri ja annab sellele valgustpeegeldava kuma, mis teeb sind visuaalselt nooremaks.

 

Selleks, et rannamõnusid nautida oleme väljatöötanud kulla sisaldusega kiiresti imenduva kehakreemi Venus Aroma, millele on lisatud 3 hooldavat looduslikku taimeõli, mis pehmendavad, toidavad ja niisutavad nahka. Naiseliku ja meelelise efekti saavutamiseks on lisatud vanilje ja jasmiini aroomiõli, mille vastupandamatu lõhnanoot tõstab naise seksuaalsust ja mõjub meeltele erutavalt. Sobiv kehakreem naistele. See on õrn ja aroomiteraapiline kreem, mis paneb sinu naha sametiselt särama. Selles on looduslik päikesekaitse, lisaks hooldab, toidab, niisutab ja kaitseb nahka. Annab siidine tunde ja kuldse kuma, kiire imendumine - aroomiteraapiline, sobib neile, kes armastavad jasmiini. Teeb Sinu päevitunud keha imeliselt kauniks. See meeldib Sulle ja Su partnerile.

 

Tooted on saadaval meie e-poes www.blessix.com 

 

Huvilised on oodatud ka meie Valtu mõisa ilubutiiki, kuhu tulles peaks broneerima aja valtumois@gmail.com

või +372 5123193 Sigrid Keskküla

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: