Avalehele Vali keel:

Artiklid

Prindi

Minu Stiili kosmodroom lennutab ajarännakuile!

14.september 2014
Foto: Sven Tupits - Fotogeen Fotostuudio

Kõigi stiilituristide meeleheaks on ühes Tallinna Kalamaja fotostuudios nüüd avatud tõeline ajarändude kosmodroom.



Puhata on hea ja puhkama peab, sest värske vaim ja puhanud keha – nendeta pole meil elus midagi võimalik hästi teha.

Kõige lihtsam on end igapäevarutiinist välja lülitada mööda ruumi rännates. Võimalused selleks pole kunagi olnud nii avarad kui tänapäeval. Tee oma igapäevastes trajektoorides mõni logistiline muudatus või muuda korraks kardinaalselt oma geograafi lisi koordinaate ja ongi argimured mõneks ajaks õlult pühitud.

Kuid mis oleks, kui lisada Tallinna väisates oma linnaturisti tuuridele seekord ka üks meeliülendav ajarännak? Ja seda mitte Vanalinna muuseumeis vitriine seirates, vaid oma nahal mööda kadunud ajastuid seigeldes.

Ajarännakud alaku!

Eesti tippfotograaf Sven Tupits on just selleks otstarbeks ja kõigi ajastuturistide meeleheaks oma stuudio Fotogeen juures avanud stiilimuutuse kosmodroomi Minu Stiil.

„Katsetame ajarännakut läbi lõbusate ümberkehastumiste. Teeme soenguid, meike, uurime ja proovime põnevaid vintage-riideid ning viime läbi toredaid ajastuhõngulisi fotosessioone,“ pakub stiilimuutuse kosmodroomi juht eksklusiivset võimalust sulgeda end tema professionaalsete stilistide, jumestajate ja juuksurite asjatundliku pilgu all ajakapslisse ja kihutada meelepärasesse ajastusse. Ükskõik kas üksi, koos kallima või sõbraga. Kasvõi kogu pere või töökollektiiviga.

Päev imagomuutuse polügoonil algab juuksuri ja meigikunstniku käe all, kus ajarändureile tehakse sihtotstarbeline soeng ja meik. Seejärel sätib stilist selga ajastutruud rõivad ning meeleolukas fotosessioon alias ajarännak võib alata!

„Retrostiilis fotosessioonid on alati väga lõbusad ja elamusterohked, kuna vanaaja stiilis rõivad ja aksessuaarid loovad palju vahvaid emotsioone ning tulemuseks on täiesti teistmoodi – vimkaga – fotod,“ kirjeldab Minu Stiili kosmodroomi vintage-rännakute stilistiline juht Liivika Põvat-Straus fotolavastuslike ajarännakute võlusid.

Timmi oma stiili-orbiiti!

Kes meist poleks vahel soovinud oma väljanägemises midagi muuta ja lasta värsketel stiilituultel uljalt läbi riidekapi uhada. Eriti siis, kui elus on toimunud suuremat sorti muutused töö, elukoha või –kaaslase tandril. Uue ja stiiliteadliku keskkonnaga Minu Stiil kosmodroomil saavad abi erinevat sorti imagomuutuse ihalejad. Ka need, kes erinevate ajastute planeetidele vahel rändamise asemel lihtsalt nipet-näpet oma elu orbiidil tiirlemise trajektooris timmida soovivad.

Kui oled tüdinud oma vanast garderoobist, kuid rõivapoed sinus vaid nõutust, peavalu ja pettumust põhjustavad, võib sammud julgelt siia seada. Kasvõi mõned korrad elus professionaalse stilistiga poodlemine õpetab optimaalselt ja moeteadlikult šoppama ning oma garderoobi planeerima nii, et lõpuks sealt tõepoolest igaks elujuhtumiks midagi sobilikku ja hästiistuvat selga leiad.

Telli stiilikosmodroom kasvõi koju!

Tänu oma mobiilsusele on fotostuudiost ja kostüümilaost koosnevat Minu Stiili ajarännaku kosmodroomi võimalik tellida pea kõikjale. Kasvõi kodusele stiilipeole. Ja seda kasvõi koos õhtusöögiga. Eriti lihtne on neid aga meelitada Eestimaa looduskaunitesse paikadesse, mõisa- või lossihoovidesse suvehooajal.

Minu Stiili Fotogeeni arenenud ilumeele ja stiilitunnetusega spetsialistide tiim leiab fotogeensuse geeni üles igaühes, olgu argihetkeis või fotolavastuslikes rollimängudes. Lõpptulemusena valmib kaunis fotolõuend või vahvate aksessuaaridega vürtsitatud seltskonnapildid, mis jäävad olulisi hetki meenutama aastateks.

Puhka end stiilseks!

Mõnus puhkus Eestis ei pea alati ja ilmtingimata tähendama valikut spaa, poodlemise ja kultuurielamuste vahel. Lõbusas ümberkehastumises ning rollimängude saatel fotostuudios veedetud unustamatud hetked koos seiklusrikka rännakuga ajas võib sisaldada seda kõike. „Meil ongi siin nagu spaa, kus pea kõik meeled pai saavad,“ resümeerib polügooni ülem muheldes oma stuudiost läbi käinud aja- ja stiilirändurite elamused. Mis oleks, kui saabukski järgmiselt Tallinna tripilt omaste meelehärmiks kui uus inimene – vinge sonks, look särts, tagataskus ajarännaku alibiks värske vintage foto uskmatutele.

Minu Stiil ja stuudio Fotogeen pakub:

• Meelelahutuslikud retrostiilis fotosessioonid.
• Personaalne stiilinõustamine ja – muutus koos fotosessiooniga.
• Lõbusad stiilisünnipäevad tüdrukutele koos jumestuse,soengu ja stilistikaga.
• Meeleolukad stiliseeritud fotosessioonid ja stiilipeod erinevatel üritustel, nt fi rmapidudel ja perekondlikel sündmustel.

Tekst: Aive Herja, foto: Sven Tupits
Stilistika: Liivika Põvat-Straus, jumestaja: Karolina Veetamm
Koht: Laitse loss

 

 

Fotogeen Fotostuudio


Niine 11, Tallinn
+372 509 2674
fotogeen@fotogeen.com
www.fotogeen.com
www.minustiil.com

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: