Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee - kajakimatk mööda Tallinna sadamaid

08.august 2013
Foto: 360Kraadi

Tallinna kajakimatk on lühike algajatele mõeldud kajakimat ja sobib hästi õhtuseks lõõgastuseks. Matk toimub kesklinnas ja seal näed Tallinna täiesti uuest küljest, mis on huvitav isegi põlisele tallinlasele.



8 sadamat: Patarei, Vana-Kala, Lennu, Peetri, Noblessneri, Miini, Hundipea, Paljassaare ja Katariina kai. Patarei kindlus-vangla ja Lennusadama mereajaloo keskus merelt, ajaloolised laevad. Milline on nende ajalugu, tänapäev ja tulevikuväljavaated? Tallinna kajakimatkal räägime Tallinna merepoolset lugu, lisaks mõõdukas aktiivne tegevus, keskkonnaks värske mereõhk ja taustaks kuulus Tallinna siluett.

 

Raskusaste

Kerge. Sobib algajatele

 

Pikkus

Matkal aerutame ca 9 km ja see kestab 3-4 tundi.

 

Teekond

Alustame ja lõpetame Linnahalli juures. Aerutame ranniku ääres, vaatame 9 sadamat ja kaid, Patareid, käime Lennusadamas, sõidame ajalooliste laevade juudre, maapeatuse teeme Paljassaare liivarannas.

Vaata matkateekonna kaarti

 

Riietus

Selga ilmale sobivad pritsmekindlad rõivad. Kindlasti peavad olema kaasas vahetusriided. Vahetusriiete pakkimiseks veekindlalt saad kotid meie käest kohepealt. Pähe müts ning jalga jalatsid mis ei karda märjakssaamist (sandaalid vms.).

 

Lapsed matkal

Tallinna sadamate tuurile on oodatud lapsed alates 12 eluaastast. Vanematega koos matkavatele lastele on seiklus poole hinnaga

 

Mida kaasa võtta?

Merele sobib kaasa võtta pudel veega ja väike snäck. Kindad, kui tunned, et vaja.

 

Vaata lisa ja registreeri matkale siin.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: