Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Noblessneri sadam sai uue hingamise

20.juuni 2013
Foto: visittallinn.com

Kalamaja mereäärel ehk Noblessneri sadamas on 20. juunist avatud kogu perele põnevat ajaveetmisvõimalust pakkuv bagjump tegevuskeskus ja peagi avatakse uus kohvik Café Noble. 



Kunagise allveelaevatehase sajandivanune miljöö on unikaalne kogu Läänemere piirkonnas. Rannaala avamisega saab ajalooline piirkond uue hingamise.

 

Vabaajakeskuse Bagjump Activity Center peamiseks atraktsiooniks on Eesti esimene õhupadjahüppe areen. Adrenaliinirohket ja turvalist õhulendu on võimalik proovida 3, 7 ja 10 meetri kõrguselt hüppemäelt. Keskuses on eraldi hüppepadi lastele ja liumäele on oodatud põnnid alates 2. eluaastast. Kai tipus saavad kätt harjutada golfihuvilised, lüües palle 20 meetri kaugusel asuvale saarekesele. Lisaks renditakse kajakeid, stand up paddle board'e ja purjepaate. Samuti toimub vabaajakeskuses mitmeid kontserte, festivale ja võistlusi.

 

Tallinna mereäärsete toidukohtade nimistut täiendab lähinädalatel avatav Café Noble, kus juhatab vägesid telesaatest „Köögikubjas“ tuntud Juha Rantanen. Suure suveterrassiga Café Noble'is saab nautida nii hommikusööki, pühapäevast lõunat kui püüda viimaseid õhtuseid päikesekiiri. 

 

Noblessneri ehk Peetri sadam ootab külastajaid iga päev aadressil Tööstuse 48 (jalutuskäigu kaugusel Lennusadamast ja otse Kalamaja pargi taga).
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: