Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Muuseumide ühisüritus "Kadrioru suveõhtu” on sel aastal pühendatud teatrile

10.juuni 2013
A. H. Tammsaare muuseum Kadriorus / Foto: Heidi Tooming

15. juunil toimub jällegi “Kadrioru suveõhtu”, mis on nelja Kadriorus paikneva Tallinna Linnamuuseumi filiaali (Miia Milla Manda, Peeter I, Vilde ja Tammsaare muuseumid) koostööprojekt. Igal aastal on tähelepanu all kindel teema, mille kaudu muuseume tutvustada. Sel aastal on teemaks teater.



Kogu päeva teevad kostümeeritud giidid teemakohaseid ekskursioone, toimuvad loengud ja õpitoad. Kell 17.00 on Tammsaare muuseumis vestlusring näitlejate Hele Kõrve ja Evelin Võigemastiga Karini ja Tiina tegelaskujudest. Õhtu lõpetavad ühiskontserdiga Peterburi tuntud džassmuusik David Gološtšokin, USA bassimängija Mitchell Long ning Eesti muusika tõusev täht Susanna Aleksandra.

 

Kuid  huvitavat toimub veelgi: Vilde muuseumis grimeerimise õpituba, Miia Milla Mandas teatrimaskide meisterdamine ja kaunistamine, parima maski valimised ja varjuteatri töötuba 6-11-aastastele lastele; Peeter I majamuuseumis loeng “Anna Ioanovna ajastu teater, kui poliitilise ja sotsiaalse sõgeduse kujund” eesti ja vene keeles.

 

Vaata ürituse kava siit

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: