Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Viimsi hotell Athena saab uue sisu ja välimuse

31.mai 2013
Foto: Hotell Athena

Seni kõigile tuntud ja enamjaolt vene turistide poolt armastatud hotell Athena asub looduslikult kaunil Viimsi poolsaarel. Hotell avas uksed 2003. aastal, kuid tegelikult ulatub koha ajalugu aastasse 1975 ning on seotud endise kalurikolhoosi staadioniga.



Staadioni tribüünile, mille keldrikorrusel asusid nõukogudeaegne tsiviilkaitsevarjend ja lasketiir, ehitati 100-kohaline hotell, konverentsisaalid ning piljardiklubi. Ehituse käigus säilitati unikaalse kujuga katuseprofiil, mis ilmestab hotelli fassaadi ka praegu. 10 aastat edukalt tegutsenud hotell pakub majutuse kõrval mitmeid lisateenuseid. Soovis pakkuda aastaid lojaalsetele partneritele, klientidele ja tulevastele külalistele uuel tasemel teenuseid, alustas hotell 2013 aasta algusest suuri renoveerimis- ning parendustöid. Juba selle aasta sügisest saab nautida uue kontseptsiooni järgi ehitatud hotelli, Spa- ja Wellness Keskust, kus on sees ka ilukeskus, hubase atmosfääriga kohvikut ja mitmeid erinevaid sportimisvõimalusi.

 

Hotelli pubist sünnib omanäoline kohvik

 

100-kohaline Athena pubi, mis asub hotelli esimesel korrusel, saab sügisel uue kuue. Vapralt vastu pidanud hotelli pubist saab olema värske, energiline, kuid samas hubase atmosfääriga kohvik. Õhtustel aegadel saavad nautida nii kohalikud elanikud kui ka hotellis peatuvad külalised elavat muusikat. Nii praeguses pubis, kui ka tulevases kohvikus serveeritakse hommikusööki, pakutakse mitmeid võimalusi einestamiseks, alustades kiirest kohvist, kergest einest, ärilõunast ning lõpetades piduliku õhtusöögiga. Kohviku ruume on võimalik broneerida erinevate ürituste  (peolauad, firmapeod, peielauad) korraldamiseks. Kohviku teeb eriliseks see, et kui seni sai kringleid, kooke ja torte tellida Viimsi Marketi KoduKöögist, siis selle aasta suve lõpust saab kohvikust tellida suurema sortimendiga tooteid ning kõike ka kohapeal maitsta. Toodete kvaliteedi eest hoolitsevad endiselt üle kümne aasta maitsvaid tooteid valmistanud Viimsi Marketi kokad, rikastades senist menüüd mitmete üllatustega.

 

Spordihall

 

Hotelli juurde kuulub polüfunktsionaalne spordihall, kus saavad treenida nii kohalikud, kui ka hotellis peatuvad külalised. Spordihallis saab tegeleda korv-, võrk- ja sulgpalliga, tennise, lauatennise, saalihoki, jalgpalli ja rulluisutamisega. Samuti on  võimalik korraldada erinevaid turniire, spordilaagreid, firma suvepäevi, spordipäevasid ja teatrietendusi.

spordihalli tehnilised andmed:

Spordihallis on kasulikku pinda 34x66m, 4 riietusruumi koos leilisaunadega ning privaatsaun kuni 10-le inimesele. Igas riietusruumis on 20 lukustatavat kappi. Halli põrand on kaetud PVC kattega.

 


Spaa- ja wellness keskus

 

2014. aasta esimeses kvartalis arendatakse välja unikaalne spa-ja wellness keskus, mille juurde kuulub ka ilukeskus. Spaakeskusesse tulevad korralikud saunad, mille hulgast ei puudu ka ehtne puuküttega saun. Saunade nimistusse kuuluvad kadaka-, auru-, soola- ja puuküttega saunad. Veeatraktsioonidest rõõmustab kliente bassein ning erinevad mullivannid. Spaa- ja wellness keskuse kindlaks tingimuseks sai, et ei tohi puududa unikaalne Jaapani vann. Ilukeskuse hoolitsuste nimistusse tuleb rikkalik keha- ja näohoolduste valik, mis rahuldab ka kõige nõudlikuma külalise soovid. Kindlasti ei puudu teenuste hulgast juuksuri- ja professionaalsed jumestusteenused. Lisaks saab päikest võtta solaariumis. Spaa- ja wellness keskust on võimalik broneerida privaatsete ürituste korraldamiseks, mille tarbeks ehitatakse eraldi koht esinejatele. Samuti ei puudu spaa - alalt kohvik, kust saab osta karastavaid jooke. Meeldivaid üllatusi on hulgaliselt!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: