Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

MTÜ Mondo kutsub 1. juunil Loesje töötuppa

29.mai 2013
Foto: www.mondo.org

Kohe on saabumas suvi! Ajal kui Eesti lapsed naudivad koolivaheaega ja limpsivad šokolaadijäätist, töötavad tuhanded Lääne-Aafrika lapsed kakaoistandustes ning pole kunagi koolis käinudki! Tule aita see probleem lahti mõtestada ja paberile panna.



Šokolaad on üks eurooplaste lemmikuid maiustusi! Šokolaaditoodete turg küll õitseb ja teenib suurt kasumit, kuid paljude kakaokasvatajate ja tööliste elusid Aafrikas, Ladina-Ameerikas ja Aasias varjutab sünge reaalsus: madalast sissetulekust tingitud vaesus, kehvad töö- ja elutingimused ning kakaoistandustes orjastavates tingimustes töötavad lapsed. MTÜ Mondo alustab kampaania Make Chocolate Fair! ettevalmistusi laupäeval, 1. juunil – rahvusvahelisel lastekaitsepäeval, et koos entusiastlike ja loovate inimestega kirjutada valmis Loesje töötoas plakatitekstid kampaaniale. Üle-euroopaline kampaania ise saab alguse rahvusvahelisel lapstööjõu kasutamise vastasel päeval 12. juunil.

 

Töötuppa registeerimiseks ja lisainfo saamiseks saada email aadressile makechocolatefair@mondo.org.ee hiljemalt neljapäevaks 30. maiks.

 

Töötuba toimub laupäeval 1. juunil kell 10.00-13.00 Wabaduse kohviku 2. korrusel.

 

Samal päeval toimub Vabaduse platsil kogupereüritus Maailmapäev, kus Mondo ootab Sind külla oma telki, et tutvustada lähemalt oma tegemisi Aafrikas ja Afganistanis. Loesje maailmavaatest loe veel www.loesje.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: