Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Elamuslik emadepäev Lennusadamas

10.mai 2013

Emadepäev on kohe ukse ees ning kui on soov ema millegi mõnusaga üllatada, siis tutvu Lennusadama kingiideedega.



Idee 1: Põnev MARU õpiköök merelugude ning kalaõpitoaga

MARU õpiköökides kohtuvad merelood, vahvad inimesed ning maitsvad kalaroad. See on õhtutäis asjatundjate õpetusi, kuidas valmistada hooajalisest kodumaisest kalast üks mõnus pearoog; õhtutäis merejutte nii angaarides ringi liikudes kui ka veiniklaasi taga süüa valmistades; õhtu, mille lõpus on kõht täis ja tuju hea!

 

Idee 2: Uus kontserdisari: MaruMereJazz
Koos Jazzkaarega oleme kokku pannud uue kontserdisarja, kus esinevad head eesti artistid ühe päeva hommikul ja õhtul veidi erinevates võtmetes.


Hommikukontserdid, kus mõnusa muusika ja jutu kõrvale saab MARUst tellida ka mõnusa hommikusöögi toimuvad mai ja juuni kolmandal pühapäeval kell 10 ning õhtukontserdid, kus saad valida just endale sobivaima paketi: ainult kontsert, kontsert koos suupistetega või kontsert koos kolmekäigulise õhtusöögiga samadel päevadel kell 19.

 

Idee 3: muuseumikülastus koos allveekinoseansiga

12. mail on meie järjekordne allveekino seanss, kus näitame James Cameroni filmi „The Abyss". Film algab kell 19, seega enne seda võib üheskoos muuseumit külastada. NB! Film on inglise keeles ingliskeelsete subtiitritega!

 

Idee 4: muuseumiretk maal ja merel ehk muuseumikülastus koos laevasõiduga

Too oma ema muuseumisse ja merereisile! Purjetage koos ajaloolisel laeval Tallinna lahel, kuulake lugusid merest ja meremeestest ning täiendage oma teadmisi allveelaevadest, vesilennukitest ning Eesti mereajaloost Lennusadamas. Ühe piletiga saad kuulda mereajalugu merel ning uurida seda maal! Laevasõidud algavad 18. maist.

 

Täpsemat infot kõikide kingiideede kohta vaata Lennusadama kodulehelt!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: