Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Tallinna AHHAA kolib Pärnusse

24.aprill 2013
AHHAA filiaal Tallinnas

Laupäeval, 27. aprillil 2013 annab Tallinna AHHAA suure tasuta teadusšõuga teatepulga üle Energia Avastuskeskusele, mis hakkab paiknema Tallinna AHHAA ruumides ning AHHAA Tallinna filiaal kolib suveks Pärnu kesklinna Port Arturisse. 



„AHHAA on pärnakaid ja suvitajaid rõõmustanud Pärnus mitmel suvel kümmekond aastat tagasi. Oleme alati Pärnust saanud hulgaliselt positiivset tagasisidet ning tihti on meilt küsitud, millal suvepealinna naaseme. Nüüd on see päev tulnud,“ ütles AHHAA juhatuse liige Pilvi Kolk.

 

Tallinna AHHAA sulgemise ning Pärnu AHHAA avamise puhul korraldab Teaduskeskus AHHAA laupäeval, 27. aprillil plahvatusliku teadusteatrite pillerkaare, mis algab kell 16 Tallinna AHHAA akende ees Vabaduse väljakul ja mis on kõigile tasuta.


Enneolematus teadusshow’s kantakse ette AHHAA teadusteatri etenduste parimad ja silmapaistvaimad katsed. Vaatajateni tuuakse tuletornaadod ja udujoad, plahvatavad seebimullid ja vinge ilutulestik. Üles astuvad ka teatritegijad Energia Avastuskeskusest, kes teevad esmapilgul võimatuna näivaid katseid valguse ja elektriga. Tallinna AHHAA viimasel lahiolekupäeval pühapäeval, 28. aprillil ainult pilet kõigile vaid 1 euro!

 

Juuni algusest augusti lõpuni 2013 ootab AHHAA oma suuri ja väikeseid sõpru Pärnu kesklinna, kus Port Artur I kolmandal korrusel avatakse suvine filiaal. Pärnu AHHAA on avatud iga päev. Huvilised saavad uudistada AHHAA meistrite poolt ehitatud näitust „Ahhaa, särab ja säriseb!“, mis tutvustab tavalise valguse üllatavaid ja salapäraseid külgi. Igapäevaselt hakkavad Pärnus toimuma ka harivad ja haaravad töötoad.

27. aprillil toimuva suurejoonelise teadusteatrite šõu kohta saab täpsemat infot veebist.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: