Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

PuhkusEestis.ee pakub võimalust kasutada mobiilset portaali

25.september 2012

PuhkusEestis.ee pakub innovaatilist võimalust kasutada mobiilset portaali.

Portaal asub aadressil m.puhkuseestis.ee

 

PuhkusEestis mobiilne portaal on loodud kasutajatele, kes külastavad portaali mobiiltelefoni, nutitelefoni või tahvelarvutiga.



Lehekülg on optimeeritud mobiili internetibrauserite vajadustele ning funktsionaalsuselt erineb see väljanägemise ja info mahu poolest. Info maht on optimeeritud selleks, et mobiilse interneti kasutajad ei peaks liigset informatsiooni lehelt alla laadima.
 

PuhkusEestis.ee portaali külastajad, kes kasutavad portaali külastamiseks tahvelarvutit, mobiil- või nutitelefoni, saavad nüüd mugavamalt ja kiiremini ligipääsu vajalikule informatsioonile - olgu see siis põnevad vaatamisväärsused või parimad teenusepakkujad Eestis.

 

3G ja 3,5G tehnoloogia, wifi kättesaadavus ning uued telefonid ja tahvelarvutid on teinud internetis surfamise kiireks ja mugavaks.

 

Enamik ettevõtjaid soovib ajaga kaasas käia ja olla oma potentsiaalsetele klientidele paremini leitav ning mobiilne portaal on selleks ideaalne lahendus, sest nii panustatakse turundamisel ka mobiiltelefonide kasutajatele.

 

Lisaks eelnevalt mainitule saab mobiilsest portaalist väga mugavalt ja kasutajasõbralikult leida vaatamisväärsusi või ettevõtteid ka piirkonna ja valdkonnaotsingu abil .

 

Soovime muuta portaali ja seeläbi ka Eestis puhkamise veelgi mugavamaks ning kasutame uusi tehnoloogiaid ka edaspidi.


Puhkus Eestis eesmärgiks on tutvustada puhkuse võimalusi ja parimaid teenusepakkujaid Eestis. Puhkus Eestis kirjastab Eesti maakondi tutvustavat ülevaatlikku raamatut  "Puhkus Eestis", vene keelt kõnelevale puhkajale "Отдых в Эстонии" ja inglise keelset raamatut "Vacation in Estonia“ ning haldab internetiportaali www.puhkuseestis.ee (vacationinestonia.com)


Pealinna saabuvale vene ja saksa keelt kõnelevale turistile annab Puhkus Eestis kirjastus välja "Tere tulemast Tallinna"  ("Добро пожаловать в Таллинн" ja "Willkommen in Tallinn") venekeelset ning saksakeelset inforaamatut.


Lisainformatsioon:

 

Rainer Süvirand
Puhkus Eestis
Tel: +372 683 5145

info@puhkuseestis.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: