Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee - talverõõmud sooja päikese all

05.aprill 2013
Foto: Kõrvemaa matka- ja suusakeskus

Kevad oleks nagu käes ja päike paistab üha eredamalt, aga kõikjal laiutavad lumehanged teevad nõutuks: mida sellise ilmaga peale hakata?



Tegelikult on ju lahe, et ilmataat on meile sel aastal kinkinud haruldase võimaluse mõnusas päikesepaistes lumehangedes möllata. Veelgi haruldasem oleks seda rõõmu nautida aga näiteks mootorsaani või siberi huskyde seltsokonnas. Just sellist võimalust pakub Kõrvemaa matka- ja suusakeskus. 

 

Lõbusõit siberi huskydega

 

Siberi Hyskyd on  kui loodud Kõrvemaa metsadesse ringi jooksma. Need imelised loomad püherdavad lumehanges, uluvad kooris ja viivad huvilisi lõbusõidule.

 

Husky koertega lõbusõidud ja rakendsõidu õpetus grupile.(kuni 2 tundi tegevust). Aktiivne tegevus sisaldab koertega lõbusõite ja soovi korral rakendi juhtimise algõpetust. Räägitakse tõukoertest ja rakendisõidu võistlusspordist. Tegevuse käigus pakume lõkke ääres kuuma mustikasuppi. Paketi hind 20-le al 250.-€


Nädalavahetustel laupäeviti võimalik tulla keskusesse kl 12.00 – 14.00ni lühilõbusõitudele. Ettetellimisel ka muul ajal pikamad matkasõidud. Soovi korral ka personaale rakendsõidu õpe.

 

Pühapäeviti oodatakse nii suuri kui väikeseid aga perematkale ja pannkoogipäevale!

 

Seekord sõidetakse mootorsaaniga metsa ning räägitakse kevadlindudest, vaadeldakse kevade saabumise märke ja metsaelanike jälgi. Retkejuht jutustab metsaelanike kevadistest toimetustest.  Peale matka saavad lapsed ka iseseisvalt minna märtsijänese kevadjahile.

 

Hind täiskasvanule 12.- EURi, lastele kuni 4. eluaastani on matk tasuta ning 5. eluaastast kuni 15. eluaastani alates 8.- EURi.

Erihind perele 30.-EURi (mõeldud kahele täiskasvanule ja kuni 2 lapsele)
Hind sisaldab matka juhendamist ja pannkoogi einet söögimajas.

 

Matkale minnes tuleks riietuda ilmastikule vastavalt. Matk on jõukohane lastele alates 3. eluaastast.


Vaata lisa ja registreeri siin

 

Vahvat nädalavahetust!

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: