Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

"Puhkus Eestis" tutvustas Eestit Peterburi turismimessil INWETEX

15.oktoober 2011
INWETEX - CIS Travel Market 2011


12.-14. oktoobril toimus Lenexpo messikeskuses, Peterburgis iga-aastane INWETEX-CIS Travel Market.


INWETEX-CIS Travel Market on suurim B2B sündmus Venemaal, mis on saavutanud kõige populaarsemate turismialaste sündumuste edetabeli esiviisikus oma auväärse koha.



4456-l ruutmeetril oli kokku eksponaati 35-st riigist.

Esindajaid oli nii riiklikest turismiarenduskeskustest ja assotsiatsioonidest, piirkondlikest reisibüroodest ja linnavalitsustest, aga ka loomulikult reisikorraldajad, lennukompaniid, tervise spaad ja kuurordid, kruiisi- ja laevafirmad, hotellid ja majutusettevõtted, ettetellimissüsteemide haldajad, ajakirjandus ja massimeedia.


12.- ndat korda toimuvast rahvusvahelisest turismimessist võttis kolmandat aastat osa ka Puhkus Eestis meeskond.  Seekord olime väljas oma messiboksiga "Отдых в Эстонии".

 

Tutvustasime Eestit ja meie vaatamisväärsusi ning erinevaid puhkuse- ja ajaveetmisvõimalusi meie trükiste abil, tänu millele said meie head koostööpartnerid selles osalemise eest laia kõlapinda.


Huvi Eesti kohta oli üllatavalt suur ning tagasiside raamatute kohta äärmiselt positiivne.


Messi külastas kolme päeva jooksul ca. 11 000 inimest. Nende hulgas olid ärireiside, konverentside, grupireiside, hotelli majutusteenust pakkuvate, spordi-puhkus reisidele spetsialiseetunud reisikorraldajad ja reisibürood. Paljudega neist on sõlmitud koostöökokkulepped meie trükiste levitamiseks Peterburis.

 

Loe Inwetex messist lähemalt ja Vaata pilte

Tutvu trükistega Отдых в Эстонии ja Добро пожаловать в Таллинн

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: