Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Enneolematu kontsert Mustonenfestil

05.veebruar 2013
Foto: Eesti Kontsert

MustonenFest ei väsi üllatamast. Üks põnevamaid kontserte leiab aset 5. veebruaril kl 19 Tartus, Vanemuise kontserdimajas ning 6.veebruaril kl 19 Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis ning kannab alapealkirja “Vivaldi & Cage. Kaheksa aastaaega". 



Teatraalse väljenduslaadiga Belgia vanamuusikaansambel B’Rock toob seal publiku ette nii nüüdishelilooja John Cage'i Keelpillikvarteti neljas osas kui ka barokimeistri Antonio Vivaldi kuulsa teose “Aastaajad”. Kontserdikava on üles ehitatud nii, et mõlemaid kultuslikke teoseid esitatakse vaheldumisi täiesti erakordses varemkõlamata tervikus.

 

“Mõlemad, nii Vivaldi kui Cage on heliloojana mõjutanud oma aega ja nende vaim elab meie kunsti ja esteetikamaailmas edasi,” rääkis MustonenFesti kunstiline juht Andres Mustonen.


2005. aastal loodud B’Rock resideerib Gentis ning annab aastas ligi 30 kontserti Belgias ja mujal maailmas. Ekspressiivse, etenduselaadse mängustiiliga orkester kombineerib oma kavades tuntud barokkrepertuaari vähem tuntud, ent ülimalt põnevate, sageli ka tänapäeva heliloojate töödega.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: