Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

"Puhkus Eestis" tutvustab Eestit Peterburi turismimessil - Отдых без границ 05. - 08.04.2012

21.märts 2012
Отдых в Эстонии

Suvehooaeg algab just selle messiga - "Отдых без границ. Лето 2012"!

 

Venekeelse „Отдых в Эстонии“ ("Puhkus Eestis") raamatu versiooniga osaleme Peterburi messikeskuses järjekordsel rahvusvahelisel turismimessil "Отдых без границ. Лето 2012" (Piirideta puhkus. Suvi 2012) oma „Отдых в Эстонии“ ("Puhkus Eestis") messiboksiga.



 

Mess leiab aset juba 16. korda ning on ainuke B2C turismiprojekt, mis toimub vahetult enne uut algavat suvist reisihooaega.

 

Rahvusvaheline projekt, mis on 1997.-st aastast pidevalt kasvanud, ühendab endas B2C ja B2B turulõigud ning annab Peterburi kodanikele ja Venemaa regioonide tippjuhtidele ning suurematele reisibüroodele ja ametiühingute komiteedele suurepärase võimaluse tutvuda mitmesuguste suviste pakkumistega ja hooaja uuendustega, saada infomaterjale, osta reise, tutvustada ennast ja luua uusi ärikontakte ettevõtjatest külastajatega.


Mugavalt otse linna südames asuval näitusepinnal on kokku 4380 ruutmeetrit 2-el korrusel. Lubatud on rikkalikku kultuuri- ja äriprogrammi messikülastajatele ja spetsialistidele. Puhkus Eestis osavõtu eesmärk on informeerida ja seeläbi suurendada huvi Eestis reisimise vastu, anda kohalikele reisikorraldajatele ülevaade Eesti kui reisisihi võimalustest ja uutest turismitoodetest.

 

Messil osaleb: 16 riiki ja ligi 300 eksponaati – riiklikud turismiarenduskeskused/assotsiatsioonid, reisibürood ja reisikorraldajad, lennukompaniid, tervise spaad ja kuurordid, kruiisi- ja laevafirmad, hotellid ja majutusettevõtted, ettetellimissüsteemide haldajad, ajakirjandus ja massimeedia.

 

Messi külastajad: turismifirmad, St. Peterburi elanikud ja linna külalised.


Toimumiskoht: St. Peterburg, ЦВЗ "Манеж" (Исаакиевская пл., д.1)

 

Puhkus Eestis osavõtu eesmärk: Informeerida ja seeläbi suurendada huvi Eestis reisimise vastu. Anda kohalikele reisikorraldajatele ülevaade Eesti kui reisisihi võimalustest ja uutest turismitoodetest.

 

Meie märksõnad: Loodusturism, Perepuhkus, Tervisepuhkus, Linnapuhkus.

 

Trükised: Messiks valmivad spetsiaalsed trükised "Отдых в Эстонии" ja "Добро пожаловать в Таллинн", mis hõlmavad maakondade tutvustusi, vaatamisväärsusi ning erinevaid puhkamisvõimalusi Eestis.

 

Loe "Отдых без границ" messist lähemalt.

Tutvu meie eelmiste trükistega Отдых в Эстонии ja Добро пожаловать в Таллинн

 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: