Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Korralda oma töötajatele kevadpäevad!

29.jaanuar 2013
Sangaste loss; Foto: www.sangasteloss.ee

Sangaste loss pakub ettevõtetele unikaalset võimalust motiveerida oma töötajaid toredate ja elamusrohkete kevadpäevadega.



Kolmepäevane kevadpäevade kava oleks järgmine:

 

1.PÄEV:

Saabumine, majutumine
Grillõhtu ja kalapüügivõistlus lossitiigil
Tants ja trall. Võib ka magada, maitse asi...

 

2.PÄEV:

Hommikusöök
Lossiekskursioon giidiga (eesti, vene)
Jahisafari
Saunaõhtu
Pidulik õhtusöök
Tants ja trall. Võib ka magada, maitse asi

 

3.PÄEV:

Hommikusöök, marss koju!


Hind 150 EUR/inimene

 

Sangastes elate luksuslikes lossitubades ning einestate uhke kamina paistel lossi jahisaalis, seiklete safariautodel mööda läbimatuid metsateid ning panete proovile oma kütivõimed ja kalameheoskused, lõõgastute saunas ja grillides... siis jällegi - tantsite ballisaalis. Kokkuvõttes - lõõgastute nagu kord ja kohus – mõisahärra kombel.

 

Sangaste lossi äsjarenoveeritud lossihotellis on 15 stiilset ja avarat lossituba, kuhu koos lisavooditega mahub kuni 70 inimest. Sobivaim safariseltskond on 20-30 liikmeline. Grillõhtu peame lossi taga, tiigi ääres, 500-aastase tamme varjus. Grillõhtul pakume BBQ stiilis kohapeal valmistatud liha ja aedvilju, sinna kõrvale ohtralt salatit ja veinijooki. Kuivõrd kasutame vaid kohalikke toiduaineid, siis sõltub täpne toidusedel igakordselt sellest, milline on olnud jahiõnn või millist liha ja aedvilja parajasti kohalikul toiduturul pakutakse.

 

Kalapüügivõistluse peame soovijate vahel grillõhtuga samal ajal lossi taga, kus mõisatiigist tuleb kindla aja jooksul välja püüda võimalikult suur kogus kalu. Võistelda soovijad võtavad vajaliku püügivarustuse ise kaasa ning muretsevad käsiõngest peenemate püügivahendite puhul ise ka vastava püügiõiguse. Püütud kalad lähevad peale loendamist taaskasutusse - kes tagasi tiiki, kes suurematele loomadele söödaks. Mõni eriti pirakas ehk ka lossikööki.

 

Lossiekskursiooni käigus tutvustame ja näitame ajaloolist Sangaste lossi nii seest kui väljast, avame kõik salakambrid keldrikatakombidest kuni lossitornini.
Jahisafarile sõidame lahtiste armeeveokite ja -džiipidega mööda läbimatuina tunduvaid metsateid. Safari üks eesmärk ongi tõestada, et ei ole läbimatuid teid. Võivad olla vaid valed autod.

Jahisafaril pakume järgmist

 

Fotojaht. Kõik lossi FB lehele postitatud safarifotod osalevad konkursil, mille võitja sõidab koos kaaslasega tõelisele karujahile Tveri metsadesse Venemaal.
Aardejaht. Safariseltskonnast kohapeal loodud võistkonnad panevad proovile oma orienteerumise ja maastikutundmise oskused ning võimed. Abiks nii klassikaline topokaart kui ka moodne matka GPS seade. Võidab see, kes leiab aardekirstu.

 

Ammuküttimine. Igaüks saab testida oma teravsilmsust ja võimeid ammuga täpsust lastes.

 

Võistluslik jaht loomakujudele metsa-lasketiirus.

 

Kopratammide vaatlusjaht.

 

Metssigade toitmine

 

Korralik jäägrilõuna. Oma ala meistrid pakuvad otse lõkkel keedetud vaarikavarreteed, tummist jäägrisuppi, lihaleiba, koduseid pirukaid, põdravorsti lõkkel küpsetamiseks, ehtsat seapekki ja „Sangaste“ rukkist aetud metsavahi külmarohtu. Jahimehejutud. Meenutused ja muud tõestisündinud jahimehelood.


Pidulik õhtusöök süüakse pika peolaua taga. Lauale pakume lossikoka valmistatud maitsvat õhtueinet: kehakinnitavat pearooga, suussulavat desserti, jäävett sidruniga, kohvi või teed, leiba ja saia.
Meie baar on avatud ja pakub laia valikut tervistavaid jooke. Lubame kaasa võtta ka kõiksugu oma jooke.

 

Info ja broneerimine sangasteloss@gmail.com
kiirinfo 5295911
www.sangasteloss.ee 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: