Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

auto24.ee Talvekarditurniir LaitseRallyPargis

28.jaanuar 2013

Nüüd on kõigil kardihuvilistel põhjust võtta suund LaitseRallyParki, sest koostöös auto24.ee keskkonnaga on algamas selle talve põnevaim meeskondlik kardivõistlus – LaitseRallyPark auto24.ee Talvekarditurniir 2013!



Talvine kardisõit on kogumas üha enam populaarsust ning pakub parajas koguses närvikõdi. Ootame osalema kõiki – ka neid, kes pole varem saanud mahti meie lume- ja jäärajal sõita. Garanteerime, et sellest kujuneb selle talve põnevaim kardielamus!

 

Meeskondlikul võidusõidul osalemiseks tuleb moodustada 3-liikmeline võistkond. Turniirisõite saab teha LaitseRallyPargi hobikardirajal kuni 20. veebruarini 2013, mil toimuvad kvalifikatsioonid. Sõiduaja palume kindlasti eelnevalt broneerida, kuid võistkonna registreerimine ja osavõtutasu maksmine 36 € võistkonna kohta toimub kohapeal (hind sisaldab ühte kvalifikatsioonisõitu: tutvumisring + 5 ajaringi + jahutusring iga sõitja kohta). Kõik võistlejad peavad olema vähemalt 15-aastased (pikkus üle 140 cm, kaal kuni 110 kg). LaitseRallyPark auto24.ee Talvekarditurniiri pingerida on võimalik jälgida kodulehel www.laitserallypark.ee või www.auto24.ee/talvekart. Võistkond, kes soovib oma kvalifikatsioonisõidu aega parandada, võib seda teha lugematul arvul kordi, kuid iga kord tuleb tasuda osavõtumaks uuesti.


Finaalsõidud toimuvad 23. veebruaril, täpsemalt B- ja A-finaalid, algusega kell 13:00 LaitseRallyPargis. Finaalsõitude eest võistkonnad lisatasu maksma ei pea. Turniiri võitjameeskonnale on peaauhinnaks 3 x iPad 3. Lisaks sellele läheb jagamisele hulgaliselt teisi väärt kingitusi, nii auto24.ee-lt, LaitseRallyPargilt kui A Le Coq`ilt!

 

Jälgi ka LaitseRallyPargi Facebooki lehte, et osaleda loosimistes!


Lisaküsimused ja sõiduaja saab broneerida helistades:
Tel.: (+372) 671 6067 ja GSM: (+372) 566 95819
või saates e-kirja aadressile info@laitserallypark.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: