Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee - seiklus maadeavastajatele!

11.jaanuar 2013
Foto: Tallinna Lennusadam

Seekordne nädalavahetuse puhkuseidee on kindlasti meelepärane kõikidele noortele maadeavastajatele ja nende vanematele. Nimelt kutsume teid juba homme, 12. jaanuaril Tallinna Lennusadamasse osa saama põnevast seiklusest!



Laupäeval, 12. jaanuaril kell 12.00 on lastel Lennusadamas tore võimlaus saada osa kaks tundi kestvast programmist, mille jooksul tutvutakse Lennusadamas eksponeeritud sõiduvahenditega, meisterdatakse endale uhke maadeavastaja kaabu, uuritakse kuidas ja millal toimusid suured maadeavastused ning suundutakse üheskoos põnevale ja lustlikule avastusretkele. Retke käigus otsitakse Lennusadamast salapäraseid vihjeid, mis annavad aimu ja teadmisi põnevate paikkondade kohta ja selguse huvides märgitakse need ka maailmakaardile.

 

Kui maailmale ringi peale tehtud, jätkub alates kella 14.00st tegevus lasteala töötoas, kus igaüks saab meisterdada vahva maadeavastaja kaardi. Seikluslik programm on eelkõige mõeldud 5-12 aastastele lastele ja on kõigile piletiostnutele tasuta. Emad-isad saavad mängu ajal tutvuda muuseumi eksponaatide ning kinoga. Kogunemine kell 12.00 Lennusadama kassa juures.

 

Lennusadama lastepilet maksab €4 ja perepilet €15 (2 täiskasvanut ja nende kuni 17-aastased lapsed).

 

Vaata lisainfot Tallinna Lennusadama kodulehelt!

 

Seikluslikku nädalavahetust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: