Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee - koolivaheaja lõpul teatrisse ja kohvikusse!

03.jaanuar 2013

Koeratüdruk Lotte saab oma uuelt sõbralt, «Lotte ja Kuukivi saladusest» tuttavalt tegelaselt kuujänes Tikilt sünnipäevakutse. Asi see siis korra Kuu peal ära käia – nii see seiklus algab! Lotte ärkab hommikul oma kodus ning õhtuks on ta jõudnud juba Kuu peal ära käia! Tegusa Lotte jaoks on see tavaline tore seiklus ning nagu ikka, on tal päeva lõpuks jälle mõni uus sõber ja hulk uusi teadmisi. Kuu peal käib ära ka jänes Adalbert – mida tema seal teeb, saad teada laupäeval või pühapäeval "Kosmonaut Lotte" etendusele tulles! 



Koolivaheaeg on lõppemas ja miks mitte panna sellele teatrielamusega ilus punkt. Kogu pere lemmiku Lotte tegemistest saab sel nädalavahetusel rõõmu tunda Tallinnas Nokia Kontserdimajas. Laupäeval, 5. jaanuaril kell 19 algava etenduse peaosas on Gerli Padar, pühapäeval kell 13 astub Lottena üles aga Luisa Värk.

 

"Mis puutub võrdlusesse animafilmiga "Lotte ja kuukivi saladus", siis need on ikkagi kaks täiesti erinevat lugu. Meie loos on Adalberdil väga tähtis roll," räägib lavastaja Ain Mäeots.
"Nagu lastele mõeldud teatris ikka, juhtub selles loos palju põnevat, aga mulle on oluline, et lapsel tekiksid lavastust vaadates küsimused, mille üle ka veel järgmisel päeval on põhjust juurelda," lisas ta.
"Luisa Värk on hoopis teistmoodi natuur ja karakter kui Gerli Padar. Ja see on väga hea. Nad on Lottena leidnud erineva tee, mängides samas ühesugust rollijoonist. Soovitan mõlemat vaadata!"

 

Niisiis laupäeval või pühapäeval Solarise keskuse Nokia Kontserdimajja! Enne või pärast etendust aga tasub läbi astuda Solarise neljanda korruse kohvikust Komeet. Kes sinna varem jõudnud ei ole, siis: "Komeet on imeilusa vaatega lihtne ja hubane kohvik Solarise keskuse 4ndal korrusel, mis pakub erinevaid kooke, pirukaid, salateid, suupisteid ja soojasid roogi. Eelkõige on tegu ikkagi kohvikuga, mitte restoraniga. Tahame, et inimestel oleks süües mugav ja mõnus. Alati ei pea tellima eelrooga, pearooga ja magustoitu, et olla kohvikupidaja meele järgi… Miks mitte lihtsalt nautida kaunist vaadet, juua tassike kohvi ja süüa üks viilakas imelist šokolaadikooki", räägib kohviku perenaine Anni Arro.

 

Etenduse piletid Piletilevist


Mõnusat nädalavahetust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: