Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

KGB kohvik-muuseum kutsub pidu pidama

27.detsember 2012
Foto: kgbcafe.ee

Seltsimehed kapitalistid!

Kus pidada jõulupidu? Või hoopis nääripidu? Kus pidada uusaastapidu? Kus pidada juubelit? Kus pidada sünnipäeva? No ikka KGB cafes nalja ja naeruga!



Estraadiprogramm: Viisaastak nelja aastaga!

 

Tule ja hellita oma aju probleemseid piirkondi naeruteraapiaga! Viru tänaval asuv KGB teater-kohvik-muuseum on täiesti uuel kontseptsioonil põhinev meelelahutus- ja söögikoht.

Nõukogude elustiili-muuseumis vaatad Miilitsatari humoorikate kommentaaride saatel, silmad pärani ja suu muigel, milliseid imevidinaid nõukogude inimeste töökad käed valmistanud on.

Seejärel istud ehtsale nõukogude diivanile ja just kui oled jõudnud stand-up koomikute Miilitsatar Larissa ja Imekauni Med. õe Vassilissa etenduse (asjatundlik tervisekontroll, nõukogudepärane meigi- ja tantsukursus "Discofeeling", teekoolitus, keelekümblus, fotografeerimine, palju lõbusaid lookesi ja väike viktoriin - auhinnad stiiliga sobivad) peale kulmud kukla taha imestada, leiad laualt nõukogude kokakunsti pärlid, ehtsatest nõuka-nõudest muidugi - ning need lausa nuruvad Sind end maitsma.


Ja usu, meil on varuks ka mitmeid üllatusi - oleme väga mitmekülgsed ning mõnikord ei suuda me end pidurdada ja näitame seda välja.

Ajaliselt tuleks arvestada 1,5 - 2 tundi programmi jaoks, olenevalt seltsimeeste hulgast,(muuseum ja söök on programmi osad) ning peale seda on võimalus kohvikus üheskoos lõbusasti aega veeta ja stiiliga sobivaid jooke nautida. Videotega vürtsitatud muusika kohvikus loomulikult nõukogude võtmes.


Tule kohale ja ära imesta millegi üle. Või siis just imesta. Med. õde Imekaunis Vassilissa soovitab: võtke naba kaasa, et oleks, mida paigast ära naerda!

Kehtib viisarežiim, viisa hind algab 30 eurost ning selles sisalduvad Miilitsatari kommentaaridega muuseumikülastus, meelelahutusprogramm ja nõukogude kokakunsti pärlid.

Kohvikus on istekohti 50-le seltsimehele.

 

KGB on avatud vaid tellimisel, grupid alates 10 seltsimeest saavad endale sobiva etenduse aja ise valida.

Väiksemale seltsimeeste hulgale pakume võimalusi osaleda mõnel juba plaanis oleval etendusel.

 

Külastus on KOHUSTUSLIK kirjalikult broneerida kgb@kgbcafe.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: