Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee - Pärnusse Jõululaadale!

13.detsember 2012

Jõulud on nüüd juba peaaegu et ukse ees ning käes on viimane aeg soetada pühadevarusid ja -kingitusi. Kes meie eelmise nädalavahetuse puhkuseideed luges, nõustub kindlasti, et parim jõulukink on see, mis valmistatud oma käega.



Paraku kipuvad asjad olema nii, et neid, kellele kinki teha tahaks, on üsna mitu ning kõikidele ise üllatuse meisterdamine nõuaks täis kohaga käsitööliseks hakkamist. Niisiis võiks sel nädalavahetusel hoopis üle vaadata, mida kellegi teise osavad näpud on valmis teinud ja selleks on suurepärane koht Pärnu Südalinna Jõuluturg!

 

 

15. detsembril avatakse Port Arturite ja Pärnu Keskuse vahelisel Martensi väljakul Südalinna jõuluturg, kus muinasjutulistes majakestes pakutakse käsitööd ja ehedaid talutooteid. Jõuluturg on avatud iga päev kell 12-18 kuni 23. detsembrini. Jõuluturul on avatud ka jõuluvana postkontor, mis kõik suured ja väikesed kingisoovid otse jõulutaadini toimetab. Südalinna jõuluturu välilaval astuvad üles Pärnu muusika- ja tantsuansamblid.

 

Jõuluturu korraldavad koostöös Pärnu Keskus ja Port Arturi keskused.

 

Kuidas kohale saab?

 

Pärnu Keskus asub Pärnu kesklinnas, tänu millele on Keskuseni jõudmine väga lihtne. Bussiga tulijad peaksid maha astuma ‘Bussijaama’ peatuses ja neile kes eelistavad taksot, on Pärnu Keskuse uue parkla ees ka taksopark. Autoga tulijatele mõeldes valmis juuli alguses Pärnu Keskuse uus parkla!

 

Pärnus 15 aastat tegutsenud Port Arturi kaubanduskeskus on tuntud oma headusega Pärnumaal ja kaugemal. Keskus asub otse Pärnu südalinnas, vanalinna piiril ja bussijaama ning kontserdimaja vahetus läheduses. Keskuse üks majadest on rajatud ajaloolise hoone varemetele, kus arhitektid on oskuslikult osanud siduda vana ja uue. Vanast hoonest on keskus saanud ka oma nime – siin majas koguti 20. sajandi alguses kokku Eestimaa mehi, et saata nad Venemaa-Jaapani sõtta. Port Artur 2 maja on aga täiesti uus ja moodne hoone, mis rajatud endise raudteedepoo aladele.

 

Vaata lisa siit!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: