Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Vudila ootab Jõulumaale nii väikeseid kui suuri

13.detsember 2012

Kogu pere mängumaa Vudila muutub talve saabudes vahvaks kogu pere Jõulumaaks. Jõulurõõmu ja jõulutegemisi jagub nii suurtele kui väikestele lastele.



*Kohtume Jõuluvanaga
*Vaatame jõuluetendust
*Meisterdame
*Valame jõuluõnne
*Tutvume loomaperega
*Sõidame saaniga
*Lööme tantsu päkapikkudega
 ja teeme muud põnevat

 

Mõnusat jõulutunnet saab nautida hubaselt kujundatud Vudila siseruumides. Kui lund jagub, ehitame mänguplatsile ka toreda lumelinna. Jõuluprogramm on täis erinevaid vahvaid tegevusi. Lubame Sulle, et meie juurest saad jõulutunde südamesse ja jõulusära silmadesse!

 

Tegevused  Jõulumaal:

 

Jõuluetendus

Vaadata saab vahvat ja omanäolist lugu jõuluajast. Näidend on täis üllatusi ning kirjutatud spetsiaalselt Vudila Jõulumaa jaoks.  Jõuluetendust esitab Tartu Teater. Etendust mängitakse nädalavahetustel kell  12.00, 14.00 ja 16.00 Nädala sees saavad eelregistreeritud grupid näha etendust peale tutvumist Vudila loomaperega (vt. lisainfo gruppidele)

Jõuluvana

Peale jõuluetendust saabub bistroosse sõbralik ja muhe Jõuluvana, kelle kingikotis leidub kõikidele lastele üks väike jõulukink.

Meisterdamine

Meisterdamiseks oleme üles seadnud põnevad töötoad. Koos päkapikkudega saab valada jõuluõnne ja meisterdada jõuluteemalisi asju. Omameisterdatud asjad saab iga laps koju kaasa.

Saanisõit ja tegevused õues

Seikluslik sõit päris eheda saaniga oli eelmisel aastal üks lemmikumaid tegevusi Jõulumaal. Saanisõidu juurde kuulub ka tassike sooja teed. Kui lund jagub, lubame ka lumelinna ja lumememmesid ning kui võtad kaasa oma kelgu, suusad või uisud, on müttamist  siin küllaga.

Juhul, kui ilmataat lumega meid ei õnnista, siis teeme saanisõidu asemel vankrisõitu.
Saanisõit/vankrisõit toimub järgmistel kellaaegadel: 11.00,13.00, 15.00

Söök ja jook

Bistroos saad maitsta head jõulupraadi, krõbistada piparkooki ja juua kuuma teed. Menüüs on ka teisi sööke ja jooke. Tasuda saab nii sularahas kui pangakaardiga.

Jõulumaa oli esimest korda avatud 2010 aasta detsembris. Külas käis üle 2000 inimese.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: